accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Cheap Monday

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
236 varer

Cheap Monday

Fyr op for din indre rock-diva eller dit passionerede skater-look! Med Cheap Monday bliver tidens trends udpenslet på urban vis, så modeinteresserede fyre og piger bliver klædt på med star-quality. Der skal ikke så meget til, så længe designstilen blot flugter med virkelighedens tendenser i form af de helt rette farver og former, som tilfredsstiller enhver urban denim-freak. Kodeordet hos Cheap Monday er netop jeans i alle afskygninger med signaturmodellen i form af slimfit-designs. De helt tætsiddende modeller er mærkets grunddesign, og det er dem, som skabte starten på modesuccesen. I dag er der så skruet godt og grundigt op for alle tangenter, hvilket betyder et meget alsidigt udvalg med farver, vaske og styles for enhver smag. Med base i Stockholm har dette svenske mærke adgang til Skandinaviens hotteste metropol, hvor inspiration og nye idéer konstant popper op. Det betyder valgmuligheder og top aktuel mode her og nu, så du aldrig går ned på personlige styles.


Lad Cheap Monday danne formen

Hos Cheap Monday skaber man jeans i de helt rette shapes. Det er de topaktuelle, højtaljede modeller til pigerne samt de kropsnære modeller til gutterne. Slidmærker og huller sidder de helt rette steder, og det samme gælder for logo og syninger. I takt med mærkets kærlighed til denim er der løbende tilføjet nye items til produktpaletten. Det er tøj, sko og tilbehør i samme rockede stilarter, der fylder garderoben op med items hjemme i garderoben hos unge kvinder og fyre. Det er især sorte farver - samt klassiske helfarver i det hele taget – blandet med lynlåse, nitter, stjerneformer, læder, sølv, slidmærker og en masse lignende effekter i samme boldgade, som gør Cheap Monday så relevant og populær. Stilen er casual og urban til fingerspidserne, så her er virkelig noget at komme efter for den streetsmarte og tilbagelænede unge mand eller kvinde, der altid er på jagt efter noget nyt tøj.

Masser af denim-kærlighed med Cheap Monday. Det er devisen fra dette skandinaviske mærke, der blander alle de helt korrekte retninger i form af ungdommelighed, rock'n'roll, streetsmarte attituder, tidløse farver, coolness og en kæmpe portion personlighed. Det er værdier, som nutidens unge efterspørger, så de helt rette looks kan sammensættes til hverdag og fest. Det er mærket, som man altid kan forlade sig på, når outfittet skal bestå af jeans, T-shirt og sweatshirt. Her får du enkle og minimalistiske grunge-looks i afslappede stilarter, der ses i alle gymnasieklasser samt på gader og stræder, hvor de individuelle looks flittigt luftes. Med Cheap Monday bliver der plads til masser af selfies med dit personlige look i centrum, så du er helt oppe i tiden. Velsiddende items i de helt rette farver og pasformer er skabt til dig og din unikke figur, så spring ud i det og lad svensk storbymode forkæle dig i samarbejde med Zalando, hvor vi byder på en lang række items direkte fra Stockholm.