Kongen af jeans vil nogle mene. Cheap Monday er uden tvivl kendt for deres unikke og store udvalg af jeans til damer og herrer. Modellerne spænder bredt og tager højde for korte som lange ben. Dog er brandet ikke begrænset heraf. De designer også andre items, så du kan få glæde af det glade kranie over hele linjen.

Cheap Monday – alle elsker jeans

Jeans, jeans og atter jeans. Dette brand er elsket og anerkendt for deres unikke smag for jeans. De skaber lange som korte modeller og deres brede kollektion giver dig mulighed for at finde lige det par, som bare sidder perfekt på din krop. De har noget for enhver smag. Cheap Monday leverer varen når det kommer til tøj. Smid dit absolutte favoritpar på benene og tilføj en bluse i neutrale farver. Dine jeans vil stå tydeligt frem, og endnu bedre hvis du matcher med et par sorte sko. Den neutrale baggrund skaber kontrast til de smukke og unikke jeans.

Giv dig selv muligheder

Ikke nok med jeans, så skaber brandet også mange andre items. Deres sans for moderne mode og det funky twist vidner som tidens trends. Fremhæv din personlige stil med kollektionerne fra brandet her. Unikke sammensætninger og anderledes stil skaber nye muligheder for dig. Det er bestemt tid til at udskifte dine jeans hjemme i garderoben, så hvorfor ikke smide et par ekstra items med ind, som udtrykker din stil. Jeans kan bruges til mange lejligheder, derfor er accessories til fester et must-have. De sorte jeans og smukke smykker i guld skaber en fin og elegant tilføjelse.

Dette er måske noget for dig

Cheap Monday

Fyr op for din indre rock-diva eller dit passionerede skater-look! Med Cheap Monday bliver tidens trends udpenslet på urban vis, så modeinteresserede fyre og piger bliver klædt på med star-quality. Der skal ikke så meget til, så længe designstilen blot flugter med virkelighedens tendenser i form af de helt rette farver og former, som tilfredsstiller enhver urban denim-freak. Kodeordet hos Cheap Monday er netop jeans i alle afskygninger med signaturmodellen i form af slimfit-designs. De helt tætsiddende modeller er mærkets grunddesign, og det er dem, som skabte starten på modesuccesen. I dag er der så skruet godt og grundigt op for alle tangenter, hvilket betyder et meget alsidigt udvalg med farver, vaske og styles for enhver smag. Med base i Stockholm har dette svenske mærke adgang til Skandinaviens hotteste metropol, hvor inspiration og nye idéer konstant popper op. Det betyder valgmuligheder og top aktuel mode her og nu, så du aldrig går ned på personlige styles.

Lad Cheap Monday danne formen

Hos Cheap Monday skaber man jeans i de helt rette shapes. Det er de topaktuelle, højtaljede modeller til pigerne samt de kropsnære modeller til gutterne. Slidmærker og huller sidder de helt rette steder, og det samme gælder for logo og syninger. I takt med mærkets kærlighed til denim er der løbende tilføjet nye items til produktpaletten. Det er tøj, sko og tilbehør i samme rockede stilarter, der fylder garderoben op med items hjemme i garderoben hos unge kvinder og fyre. Det er især sorte farver - samt klassiske helfarver i det hele taget – blandet med lynlåse, nitter, stjerneformer, læder, sølv, slidmærker og en masse lignende effekter i samme boldgade, som gør Cheap Monday så relevant og populær. Stilen er casual og urban til fingerspidserne, så her er virkelig noget at komme efter for den streetsmarte og tilbagelænede unge mand eller kvinde, der altid er på jagt efter noget nyt tøj.

Masser af denim-kærlighed med Cheap Monday. Det er devisen fra dette skandinaviske mærke, der blander alle de helt korrekte retninger i form af ungdommelighed, rock'n'roll, streetsmarte attituder, tidløse farver, coolness og en kæmpe portion personlighed. Det er værdier, som nutidens unge efterspørger, så de helt rette looks kan sammensættes til hverdag og fest. Det er mærket, som man altid kan forlade sig på, når outfittet skal bestå af jeans, T-shirt og sweatshirt. Her får du enkle og minimalistiske grunge-looks i afslappede stilarter, der ses i alle gymnasieklasser samt på gader og stræder, hvor de individuelle looks flittigt luftes. Med Cheap Monday bliver der plads til masser af selfies med dit personlige look i centrum, så du er helt oppe i tiden. Velsiddende items i de helt rette farver og pasformer er skabt til dig og din unikke figur, så spring ud i det og lad svensk storbymode forkæle dig i samarbejde med Zalando, hvor vi byder på en lang række items direkte fra Stockholm.