Katalog

Populære filtre
1.062 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Allerede ved navnet kender folk fra hele verden til dette omtalte brand. Converse er kendt for stjernen i midten og tager det bedste fra skaterstilen ind i deres verden af vidundere. Brandet er mest anerkendt for deres ikoniske sko med den helt flade bund. Det er ikke sko man tager fejl af, og derfor kan du roligt kaste dig ud i et par herfra.

Converse – Stjernen på markedet

Sko er brandets spidskompetence, men det afholder dem ikke fra også at prøve kræfter med andre items. Accessories bliver blandt andet også præsenteret i kollektion, så hvis du ønsker et gennemført outfit, kun i brandets ikoniske items, kan dette lade sig gøre. Men sko er deres varemærke, og det første som kommer op i hoved, når navnet råbes ud. De udvikler den ikoniske model med et højt skaft og har også haft succes med modeller til anklen. Disse sneakers kan gå til stort set alle outfits, da den universelle sko er et hit i alle henseender.

Sko og så meget mere

Alle deres modeller skiller sig ud fra mængden, men fælles for dem alle er den helt falde sål. Om så der er lagt en hæl i skoen, er udseendet stadig ikonisk. Mønstre, farver eller den klassiske sorte og hvide sko findes her. Dog har Converse ikke holdt sig tilbage på deres talent. De har udviklet flere accessories. Kasketter kommer frem og kan skabe en fed gennemstrømning i outfittet. Strømper har de også udviklet, da kun det bedste skal på dine fødder og tasker kan du ligeledes tage med på farten. Det komplette udtryk gennem accessories og fede sneakers sørger brandet for.

Gå ikke glip af