292 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Trænger du til lidt med- og modspil på dit look, så ty til accessories! Dem finder du i lange baner her i udvalget fra Becksöndergaard, der beskæftiger sig med detaljerne i hverdagen og til fest. Man har øje for både statements og mere tidløse elementer, så der er noget til fest og farver samt til mere klassiske og nedtonede anledninger.

Lad Becksöndergaard fortrylle dit outfit med finesse

Der er nok af ting at dulle sig op og ned med som kvinde. Det fede er så ovenikøbet, at det meste tilbehør tilmed er nødvendigt. Dette danske designmærke er nemlig garant for alle de vigtige og uundværlige items til alle sæsoner, hvad enten det drejer sig om tasker, huer, tørklæder, punge eller andre delikate ting. De to designeres energi kanaliseres ud til forbrugerne, hvilket især betyder en farvepragt af dimensioner. Håndmalede elementer, fine prints samt premium-materialer med fokus på naturlige råvarer er kendetegnende for signaturen.

Gør stilen til din egen med særlige kneb

Sjove, feminine items er en fast del af kollektionerne fra Becksöndergaard. Her får man overraskelser hver gang, for designerne er eminente til at finde på nyt. Alt er tegnet i en international ånd, som hjælper med at skabe en uafhængig stil. Her er det tilladt at være bannerfører for personlige looks. F, for som alle ved, så ligger det individuelle udtryk i detaljerne. Materialer som silke, cashmerekashmir og læder er faste varer i designprocessen, og dermed er der garanti for holdbarhed og pænhed. Sølv, guld, blomstermotiver, stjerner og unikke prints af enhver art pryder tingenekollektionerne. S, så hold dig ajour med tidens trends via danske accessories fra dette københavner-mærke.

Gå ikke glip af

Becksöndergaard

Dette unge brand blev grundlagt i 2003 af Anna Søndergaard og Lis Beck og er hurtigt blevet et go-to hos den modebevidste kvinde. Brandet skaber de skønneste accessories, og med en stor passion for mode og skarpe øje for detaljer er det ikke svært at forstå, hvorfor Becksöndergaard har fået så mange trofaste tilhængere. Det danske brand oser af kærlighed til mode. Med håndtegnede prints og de absolut bedste materialer i uld, silke, modal og bomuld giver deres items dig ikke bare et helt unikt look, men materialerne smyger sig også om din krop.

Lækre accessories med Becksöndergaard

Intet kan fuldende et outfit som de perfekte accessories, og med punge, telefoncases, halstørklæder og huer kan du trygt se til Becksöndergaard for at få dit hverdags- eller festlook sat helt perfekt sammen. Smyg dig ind i deres lækre uldhalstørklæder i de fineste prints og giv de lange kolde måneder ekstra farve og liv. Der er en fandenivoldskhed over Becksöndergaards kollektioner. Om end den er underspillet, så er den der. Opsigtsvækkende accessories inspireret af Storbyens liv og bevægelse.

Brandet kan mere end bare at lade sig inspirere af nutidens trends. De konfronterer dem og omformer dem, så de uden at miste deres tidsånd får et helt unikt twist. Giv dit look et boheme-feel med deres skønne halstørklæder, påført unikke prints og pomponer. Gør din hverdagstaske til et hverdagsstatement med de rå og lækre materialer. Match din pung, din taske og dit halstørklæde, og os af stilsikkerhed og styr på tingene.