Populære filtre
  • Herrer
  • Børn
371 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Trænger du til lidt med- og modspil på dit look, så ty til accessories! Dem finder du i lange baner her i udvalget fra Becksöndergaard, der beskæftiger sig med detaljerne i hverdagen og til fest. Man har øje for både statements og mere tidløse elementer, så der er noget til fest og farver samt til mere klassiske og nedtonede anledninger.

Lad Becksöndergaard fortrylle dit outfit med finesse

Der er nok af ting at dulle sig op og ned med som kvinde. Det fede er så ovenikøbet, at det meste tilbehør tilmed er nødvendigt. Dette danske designmærke er nemlig garant for alle de vigtige og uundværlige items til alle sæsoner, hvad enten det drejer sig om tasker, huer, tørklæder, punge eller andre delikate ting. De to designeres energi kanaliseres ud til forbrugerne, hvilket især betyder en farvepragt af dimensioner. Håndmalede elementer, fine prints samt premium-materialer med fokus på naturlige råvarer er kendetegnende for signaturen.

Gør stilen til din egen med særlige kneb

Sjove, feminine items er en fast del af kollektionerne fra Becksöndergaard. Her får man overraskelser hver gang, for designerne er eminente til at finde på nyt. Alt er tegnet i en international ånd, som hjælper med at skabe en uafhængig stil. Her er det tilladt at være bannerfører for personlige looks. F, for som alle ved, så ligger det individuelle udtryk i detaljerne. Materialer som silke, cashmerekashmir og læder er faste varer i designprocessen, og dermed er der garanti for holdbarhed og pænhed. Sølv, guld, blomstermotiver, stjerner og unikke prints af enhver art pryder tingenekollektionerne. S, så hold dig ajour med tidens trends via danske accessories fra dette københavner-mærke.

Gå ikke glip af

Pift garderoben op med accessories fra Becksöndergaard

Det danske brand Becksöndergaard sĂ¥ dagens lys i 2003, og er grundlagt af de to designere Anna Søndergaard og Lis Beck. De havde et stærkt ønske om at designe unikke og farverige accessories til kvinder, som ikke et bange for at vise personlighed i deres outfits. Efter ganske kort tid, blev Becksöndergaard kendt for sine sjove designs, unikke prints, spændende farver og kontraster. Hos Zalando finder du altid et stort udvalg af blandt andet accessories til hĂ¥rstyling, som scrunchies og hĂ¥rbĂ¥nds, tørklæder, tasker, huer, tøj og meget andet. Becksöndergaard er i det hele taget et brand med en legesyg tilgang til design, og en fast tro pĂ¥, at en kvindes garderobe altid skal have et personligt anstrøg.

Lav et statement med accessories fra Becksöndergaard

Accessories fra Becksöndergaard sætter prikken over i’et i enhver garderobe. Især hvis du lige som mange andre skandinavere har en tendens til at lade nedtonede farver, som sort, hvid, brun og grĂ¥, dominere dine outfits. Brug accessories som et ekstra krydderi eller som et statement, hvad enten du klæder dig pĂ¥ til hverdag eller fest. Pift for eksempel de klassiske mørke leggings og den hvide skjortekjole op med et par pangfarvede glitter sokker, elle sæt hĂ¥ret op med et supersmart hĂ¥rbĂ¥nd. Brug Becksöndergaards superfede tørklæder til at gøre et kedeligt sæt tøj til en stilig affære. Tørklæder kan styles pĂ¥ et utal af mĂ¥der. De kan sættes helt klassisk, om halsen, ligesom de kan bruges om hĂ¥ret i stedet for hĂ¥relastikker eller scrunchies. Lav dit helt eget statement og vælg farver eller mønstre, som matcher dit humør.

Det individuelle indtryk ligger i detaljen

Becksöndergaard ved at det er detaljen der tæller. En kedelig hestehale lyser pludseligt op med en pangfarvet scrunchie, og en ensfarvet hverdagskjole bliver klar til fest med en fed lille taske og et hĂ¥rbĂ¥nd, der matcher. Det er de smĂ¥ ting, der gør hele forskellen. UndgĂ¥ at skulle investere i nyt tøj hvert Ă¥r, nĂ¥r Ă¥rstiderne skifter. Hvorfor ikke blot købe nye accessories? Med sit skarpe øje for de smĂ¥ detaljer og sikre sans for mode, sĂ¥ er det ikke svært at forstĂ¥, hvorfor Becksöndergaard har sĂ¥ mange trofaste fans. Vælg selv dit udtryk gennem de mange prints, farver eller materialer i alt fra uld til silke og bomuld, og gør dit look til dig helt eget. Hver sæson finder du sjove, seje og skøre, men altid feminine designs fra Becksöndergaard og hos Zalando er vi altid parate til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige.