accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Becksöndergaard

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
204 varer

Becksöndergaard

Hvad er et look uden accessories? Ikke ret meget i mange kvinders øjne! Pynt og udsmykninger er nemlig med til at sætte prikken over dit personlige look. Men hos Becksöndergaard er tilbehør meget mere end blot detaljer. Det er nemlig produkter og designs, der giver mere end blot en snert af tidens mode. Her får du nemlig opsigtsvækkende tilbehør, hvad enten det er klassiske eller mere farverige accessories. Dette københavnske mærke har base i en af de mest populære metropoler i Europa. Nemlig vores allesammens København, der er både hyggelig og storby på samme tid. Derfor danner byen også inspiration for de løbende kollektioner, som også designes med hints og idéer fra internationale miljøer. Dermed kan Becksöndergaard begå sig overalt – takket være det globale udsyn kombineret med autentisk dansk kreativitet. Her sætter man for alvor nutidens kvinder i centrum, så alle kan pryde og pynte sig selv med ekstra lækkert tilbehør.


Rebelsk kærlighed til mode

Hos Becksöndergaard vil man både være den søde og den rebelske pige i klassen. Og det er man! Mærket formår nemlig at integrere disse to populære attituder i et miks af powerfuld styrke og fin, feminin mode, så tingene fremstår afbalancerede og personlige. Specialet er netop, at man designer alt det tilbehør, som kvinder ikke kan undvære. Dertil giver man produkterne et moderigtigt og individuelt twist, så det bliver en fest at gå med paraply eller at hive pungen op af tasken, når der skal betales. Man kræser ganske enkelt for hvert enkelt produkt, så det praktiske aspekt ikke fylder det hele. Funktionaliteten er der, som den nu skal være ved accessories, men derudover tilsættes der noget smukt og udtryksfuldt, så det bliver mere end blot en vane at gå med de forskellige items. Becksöndergaard er leveringsdygtig i alt, hvad en moderne kvinde har brug for, så hun kan begive sig ud og nyde livet til hverdag og fest.

Lis Beck og Anna Søndergaard er de to kreative designere bag dette danske mærke. Firmanavnet er sammensat og omskrevet lidt, så det fremstår unikt og internationalt – præcis som deres kollektioner gør det. Det er items, der appellerer bredt, og som samtidig har et premium-udtryk. Hvad enten det er tasker, tørklæder, punge, handsker, huer, kapper, strømper eller andre ting, så er der et luksuriøst kvalitetsudtryk over tingene. Det er boheme og rebel i ét og samme look, så du kan gøre klar til nogle udtryksfulde accessories. Guld- eller sølvoverflader, prints med stjerner, grafiske mønstre i unikke farver, pailletter, læder, strik og andre lækkerier er stort set altid at finde i udvalget fra Becksöndergaard. Det er nemlig tidens hotte detaljer og statements, som matcher perfekt til en urban stil med en snert af formel casualness. Her på Zalando er alle døre åbne for tidens mode-brands, og dette danske foretagende er ikke nogen undtagelse!