278 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Estée Lauder og hendes tidløse, ikoniske skønhedsprodukter

Vi er helt sikre på, at du har hørt om Estée Lauder før. Måske var det endda den første makeup, du nogensinde prøvede? Der er stor sandsynlighed for, at den læbestift, du tog op af din mors makeuppung og prøvede på for første gang, var af dette mærke. Fru Estée Lauder skabte tilbage i 1946, hvad der i dag er et af de mest velkendte skønhedsbrands i verden.

Brandet har i mange år haft fingeren på pulsen. I lange perioder har de endda været den bankende puls i skønhedens verden og stikket kursen for andre at følge. De ved, hvad kvinder vil have, og har altid vidst, at nøglen til produktion og salg af produkter ligger i kendskabet til deres behov. Der skal altid være noget, som kunderne får gavn af. Det har skaberen altid vidst, og det er denne ånd, som i dag bærer firmaet til fortsat succes.

Selvom verden har ændret sig radikalt, siden hun startede firmaet, er dets kerneværdier stadig de samme. Deres produkter er elegante og kraftfulde, om det er deres signaturcremer, knaldrøde læbestifter eller dybe, markante parfumer, så ved du, at når du tager et Estée Lauder-produkt i brug, så har du fat i kvalitet.

Et brand med en brændende passion for skønhed

Der er kommet en bred vifte af produkter fra firmaet siden dets spæde start. Clinique blev startet af Estée Lauder og var det første brand, som introducerede hudplejeprodukter lavet i samarbejde med dermatologer. Det er denne grundighed og innovation, som ligger til grund for alt, hvad der bliver produceret hos denne skønhedsgigant.

I dag får du over 30 parfumer og dufte, makeup, der bruges af professionelle, og innovative plejeprodukter til krop og ansigt. Estée Lauder er synonym med stil, skønhed og kvalitet.

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor læbestifter tit bærer sjove navne? Denne idé kommer faktisk fra Mrs. Lauder. Hun var den første til at navngive hendes læbestifter med funky navne som "All day rose".

Cremer som genopliver og fugter din hud

Estée Lauder har skabt cremer til alle hudtyper. De rige og cremede formularer ligger sig på din hud og giver den et boost af fugt. De avancerede serummer til både nat og dag tilbydes i elegant indpakning og er lige så rige på næring, som de er lækre at have stående på hylden i badeværelset.

Er du kommet i tanke om, hvorvidt det var Mrs. Lauder, som har skabt den læbestift, du prøvede for første gang? Måske var det ikke bare læbestiften, men de ikoniske foundations og toplækre makeupbørster, som var dit første møde med makeuppens verden. Brandet har også klassiske foundations, som har været på hylderne i generationer. Her får du igen kvalitet i luksuriøs indpakning.

Der findes et utal af skønhedsproducenter på markedet, og man skal være exceptionel for at være på markedet i så mange år – som Estée Lauder. Dyk ned i en verden af lækre øjenskyggepaletter, luksuriøse rensecremer, rige eyeliners, holdbare concealers og en verden af underskønne blushes.