161 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

GARMENT PROJECT – alsidige sko med både komfort- og luksusfaktor

Ingen sten i skoen her. Med GARMENT PROJECT får du gedigent kvalitetsfodtøj, der er behageligt at have på, ser stilfuldt ud og samtidig er så tilpas elegant, at du kan bruge det, uanset om det er til hverdag eller til fest.

Ekstremt stilsikkert skotøj med et strejf af streetwear 

GARMENT PROJECT redefinerer hvad sneakers egentlig er for en størrelse. Væk er skateboard-attituden, og ind på scenen kommer et par mere modne og velfunderede sko, som på sofistikeret vis kombinerer luksus med komfort. Mærket har lavet sko siden 2003, og designet er inspireret af hverdagslivet, men med en sans for den ekstra detalje, der hæver dem op i et højere luftlag. Æstetiske detaljer, der udspringer af ønsket om at lave ordentlige og casual sneakers – fodtøj, som kan bruges til det hele. 

GARMENT PROJECT er udsprunget af bølgen, der satte fokus på de minimalistiske tennis-sneakers, mens de dog har givet dem et mere luksuriøst tilsnit. 

Tårnhøj kvalitet med et elegant, minimalistisk udtryk

Designet er som udgangspunkt ganske klassisk med en stram definition, men en komfortabel, givende pasform og diskrete detaljer i syningen er med til at fuldende looket. Alle sko bliver produceret i Portugal og er fremstillet af det blødeste skind. Der er dog også enkelte modeller, der har fået et mere udfordrende strejf og en ordentlig omgang farve, der giver modspil og et glimt i øjet til den ellers nedtonede skandinaviske stil. 

Et skomærke tager sine første, spæde skridt...

Det hele startede med en enkelt mand, Kent Rau Madsen, der med en fortid hos Nike havde særligt godt kendskab til sine sko. Han havde dog et brændende ønske om at designe casual, men stilfulde sneakers med både komfort og tekniske detaljer i højsædet. I 2013 blev GARMENT PROJECT således til virkelighed.

Classic Lace blev den sko, der skulle kickstarte hele eventyret for Kent. Skoen var en ganske klassisk gummisko, men med en sans for detaljer, man ikke havde set mange andre steder på dette tidspunkt. Classic Lace er blevet den evigtgrønne klassiker, der inkluderes i hver eneste sæson, og ud fra denne grundsten er kollektionen stille og roligt blevet udviklet og udbygget år efter år.

Nu spænder mærket over en sand perlerække af versatile sko, der stadig har mærkets dyder i behold: Vellavede, ordentlige, casual sneakers, der kan bruges til det hele. Fælles for dem alle er, at der altid er særligt fokus på komforten, den legende stilfuldhed samt de små, tekniske detaljer.