Katalog

Populære filtre
2.595 varer
wissxo
wissxo
5 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Pull&Bear klæder både kvinder og mænd

Det spanske brand, Pull&Bear, blev skabt i begyndelsen af 1990’erne, og i de forløbne tre årtier har de udviklet sig til et globalt brand, der på samme tid leverer komfortabelt og afslappet tøj til alle hverdagens situationer, og formår at mikse det hele med de nyeste internationale tendenser.

Hos Zalando finder du et udvalg af mærkets kollektioner til kvinder og mænd. Her kan du finde fodtøj til hverdag, til naturvandring og til fest. Og du finder beklædning til alle tidspunkter af døgnet, med evigt fokus på at være afslappet og smart.

Hvis du har mod på at pifte det hele op, skal der accessories til. Her kan du for eksempel finde hatte, huer, tørklæder eller smykker, der løfter dit outfit og giver dig et helt unikt look.

Dit foretrukne Pull&Bear tøj er en smeltedigel af moderne tendenser

Man kalder det ofte en smeltedigel, når et sted eller en situation består af en masse blandede kulturer og inspirationer. Sådan er udviklingen og udtrykket hos Pull&Bear. De begyndte måske ikke som et globalt brand, men det er tydeligt, at de er åbne for at bruge inspiration fra hele verden i deres designs, både i helheden og i de enkelte detaljer.

Det er også derfor, mange mennesker globalt føler sig set og tiltalt af mærkets items, hvilket du selv kan opleve ved at gå på opdagelse her hos Zalando. Med flere kollektioner om året, er du sikker på, der hele tiden er noget at forny din garderobe med, uanset om du foretrækker at sidde på en café i casual cargo-wear og stilfuld T-shirt, eller om du skal imponere chefen på jobbet med elegant og flot outfit.

Bæredygtighed som indbygget feature

Du skal selvfølgelig ikke bare skifte tøj for at bruge og smide væk. Vi har kun én planet, og det ved vi her hos Zalando, og det ved de også hos Pull&Bear, der derfor arbejder helt naturligt med bæredygtige elementer i både deres produktion og materialevalg.

Ved for eksempel at anvende genbrugsbomuld skåner firmaet miljøet og minimere forbruget af resurser. Samtidig betyder genbrug af materialer, at der er mindre CO2-påvirkning og mindre vandforbrug til produktionen.

Enkelte af produkterne er skabt af helt op til 70% eller mere af genanvendelige materialer, og det sikrer, at du kan klæde dig smart og lækkert og stadig have god samvittighed over for miljøet med et lavt forbrug af resurser. Der er også brugt økologiske materialer, hvilket betyder, der ikke er brugt syntetiske pesticider eller genmodificerede frø i produktionen, og det er med til at spare helt op til 90% af vandforbruget.