Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Licenserede figurer
675 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det er ikke ofte, at et par højhælede sko er behagelig at gå i, men det er designer pumps, som ovenikøbet kan få dit look op på et helt nyt niveau. Designersko er med et stilrent, elegant og gennemført design bare bedre. Takket været en base af høj kvalitet og det bedste læder på markedet så krammer disse pumps dine fødder. Derfor har kvinder mulighed for at se mere sofistikerede og elegante ud på arbejdet, universitet og til fest.

Hælen på designer pumps skubber selvtilliden til vejrs

Det klassiske design med den runde tå i fx hudfarve sætter en stærk dagsorden i din arbejdsuge. Modsat mange andre stilletter, så er designerhæle også mere stabile. Du kan gå uden at vrikke, og de bedste pumps danner basen for din selvtillid helt nede fra fødderne. Det kan du blandt andet med stropper og spænder, som præger billedet ved fashion weeks. Du kan være med på moden ved at gå efter de flotte detaljer, som snor sig op ad dine ankler. Hvis du gerne vil ud i et mere vovet look, så kan du følge alle de store modegiganter, der har fokus på et gennemsigtigt look. Dette kan man se med de mange Lucite Heels med selve skoen i én farve og gennemsigte hæle for enden, eller dristige pumps i see-through-materiale fra hæl til tå.

De feminine detaljer dominerer modeverden

Millennial-pink er stadigvæk farven, som alle taler om, og den fylder naturligvis også meget i udvalget af pumps. Lige meget om du kender den som millennial-, tumblr- eller scandi-pink, så er det en ægte tyggegummifarve, som ikke må mangle i din garderobe. Det er en kæk og nostalgisk farve på én og samme tid, som hylder firserne og halvfemserne, der trender på ny. Generelt handler det i år om at skille sig ud. Glitter har været og vil blive ved med at være det helt store tema ved modeugerne over hele verden, og derfor kan du også shoppe amok i et pailleteret designer pumps-paradis.

Gå ikke glip af

Desigual

Med deres helt unikke prints og sprudlende farvevalg er Desigual et af de mest genkendelige brands i modebranchen. Deres mål er at sprede glæde og vitalitet, og med deres innovative farvesammensætninger er det præcis dét, de gør for os, når vi ifører os deres lækre kjoler, farvestrålende bluser og smækre, løse nederdele. Kvaliteten er høj, og deres materialevalg er udvalgt, så deres items smyger sig om din krop og ikke kun er smukke og sprudlende, men fantastisk behagelige. Den legesyge spanske lethed vil sprede sig i din garderobe, og på de grå nordiske dage er der intet, der kan løfte humøret som Desiguals sprudlende prints og unikke farvepalette.

Farver og finurligheder med Desigual

Intentionen bag Desigual er at gøre verden smukkere med hvert enkelt stykke tøj, de laver. De asymmetriske linjer skaber unikke silhuetter, som passer til den nysgerrige og livsglade kvinde. Skaberen Thomas Meyer brænder for mode, og for at give kvinder mere sjov og leg i hverdagen.

Om du er til farver, eller om du har en garderobe, du synes mangler lidt farve, så kan Desigual hjælpe. Find den perfekte top til sommeren, omfavn den feminine energi i deres florlette kjoler, og pift de grå dage op med lidt solskin i en af deres helt igennem underskønne jakker. Omfavn din indre boheme og legesyge side med deres fede prints. Alt fra statement pieces til hverdagsgenstande; Desigual har skabt tøj til dig, som ønsker at skille dig ud fra mængden og stråle lidt ekstra.