Populære filtre
1.310 varer
dinaayada
dinaayada
5 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Vær ung med de unge og bevar en sporty stil, der er som skabt til tidens casual looks, og som udstråler dynamiske vibes, skaterstil samt masser af gåpåmod. Hollister Co. Er mærket, som tilfredsstiller nutidens og fremtidens segmenter, hvad enten man er 18 eller 26. Mærket har ganske enkelt gjort sit indtog for at blive. Og der er ingen tvivl om, at signaturens tidløshed mikset med casualness er en sikker vinder!

Vælg Hollister Co. når den personlige stilart skal formidles med sporty kant

Vi lever i en verden, hvor man kan klæde sig, som man vil – og Hollister Co. lever med! Man byder nemlig på beklædningsgenstande fra A til Z i en palet, som altid er brugbar. Det er jeans, trøjer, jakker, skjorter, strik, T-shirts og alle de andre basis-items, som fylder godt i garderoben. Det hele er naturligvis stylet i urbane og streetsmarte looks, som passer til et aktivt byliv, der kombinerer en sporty livsstil og sjov med vennerne. Mærket holder til det hele, for kombinationsmulighederne er utallige, hvor ungdommeligheden aldrig undermineres.

Så er det nu! Hollister Co. er på banen med endnu en ny kollektion

På café med vennerne, en tur i træningscenteret, løbeture i parken, et par timer i auditoriet eller blot en hyggeaften derhjemme med film og snacks. Dette californiske mærke kan det hele, når det drejer sig om ungdommens livsstil med fuld fart over feltet. Mærkets enkle logo virker effektivt og dragende, da det som et dragende statement sidder på fede hoodies, forvaskede jeans, figurformede toppe, hypermoderne strikbluser og meget andet. Enkeltheden skinner igennem som grundpræmis tilsat en perfekt del rock’n’roll og sport, som gør sig eminent på enhver krop.