Mode online

Populære filtre

Badger – det naturlige og sunde skønhedsvalg

Uanset om du døjer med tørre og sprukne læber, ødelagte neglebånd eller noget helt tredje, tilbyder Badger det sunde og naturlige valg til dig med produkter, som kun indeholder gode ingredienser.

Hånden på hjertet og fødderne på jorden

Badger er en lille, familieejet virksomhed fra USA, hvor der i høj grad både er plads til hjerterum, og hvor familien deltager i produktionen. Det betyder, at alle mærkets produkter bærer præg af stor kærlighed – både til medmennesker og til naturen.

Noget vi synes særligt godt om er, at man har gjort det til en dyd at kæmpe for social og miljømæssig retfærdighed: Dette sker gennem sociale initiativer som gratis frokost til medarbejderne, samt stor gennemsigtighed omkring hele produktionskæden, der ofte involverer små, internationale virksomheder, der virkelig kan deres kram.

Lækre, håndplukkede ingredienser af højeste kvalitet

Selvom produkterne fra Badger spænder bredt, har de én ting til fælles: deres høje kvalitet. Således indeholder de kun ingredienser, der lever op til familiens strenge krav: De skal være med til at fremme et sundt og bæredygtigt miljø, de skal forarbejdes mindst muligt, de skal være en del af en bæredygtig produktionskæde, og så skal de ikke mindst have sunde og plejende egenskaber.

Dermed kan du trygt stole på, at produkterne altid vil bringe det bedste frem i dig takket være de mange antioxidanter og vitaminer, som produkterne er sprængfyldt med – og som opfylder de strenge krav.

Teamet bag brandet elsker at skabe produkter, der ikke blot er sunde for dig og din krop, men som også er gode for naturen – både under produktionen og ved daglig brug.

Kunstfærdig indpakning

De fleste af os har måske lagt mærke til, at mange sunde og naturlige produkter har den kedeligste indpakning i verden. Der er jo ingen, der siger, at det skal være kedeligt at være sund. Så hvis du altid har drømt om at købe et sundere eller mere naturligt alternativ, men aldrig har taget springet på grund af det grå og kedelige udseende, ja, så har du nu muligheden for at kombinere de to.

Mærkets indpakning er super nuttet, fin og alt andet end det, som man normalt forbinder med naturlig skønhedspleje. Faktisk ligner indpakningen små kunstværker med den fineste grævling (“badger” betyder jo grævling på engelsk), som man virkelig har lyst til at vise frem for hele verden, når man hiver produktet op af tasken eller lommen.