Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Flere størrelser
303 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bliv klar til sommeren med Calvin Klein swimwear. Populære Calvin Klein kreerer sæson efter sæson uundværligt modetøj til de modehungrende entusiaster. Her finder du det lækreste badetøj fra modegiganten til både mænd og kvinder. Du finder alt fra de nyeste skud på stammen til klassikere, som gang på gang vinder indpas i forbrugernes hjerter.

Calvin Klein swimwear til ferien

Gennem årene har Calvin Klein stabilt og sikkert opbygget et anerkendt mærke, som har gjort det muligt for dem at lancere diverse kollektioner. Her får du Calvin Klein swimwear, som er et fantastisk sortiment for kvinder og mænd, der finder brandet lige så anerkendt som resten af modeverdenen. Modellerne er eksklusive og du kommer altid stilsikkert afsted på stranden. Hvert item er udstyret med brandets logo, som består af brandets navn. Det sidder som regel langs kanten og de fleste ved, at det signalerer god stil. Kreationerne er enkle, men CK formår alligevel at gøre designene unikke. Du kan vælge imellem flotte bikinier, fede badeshorts og lækre badedragter.

Spice dit bikinilook op

Selvom Calvin Klein swimwear taler for sig selv, kan du nemt pifte dit swimwear op og opnå et personligt strandlook. Den klassiske hvide eller sorte model kan du sætte sammen med et par fede solbriller, smukke guldsmykker eller en af Calvin Kleins seje badesandaler eller klipklappere. Et par runde guldøreringe og de største solbriller, du kan finde, giver det ultimative Hollywood-look. Suppler med en cool stråhat for at sætte prikken over i’et. Denne sæson er stråhatten også et hit. For et rigtig Hawaii-look kan du supplere med armbånd af runde trækugler. De krystalblå badeshorts giver et rigtig sommerlook og står i god kontrast til den solbrune hud. Find dit nye badetøj fra CK her på Zalando.dk.

Hold øje med

Calvin Klein Swimwear

Vil du indtage stranden med stil, så tag imod Calvin Klein Swimwear, der imponerer med skarpe linjer og dristige detaljer. Du finder styles til både mænd og kvinder, der ikke er ligeglade med, hvad de tager på til stranden. Gennemgående for de fleste looks er det genkendelige logo. Logo-print er blevet super hot igen - ikke mindst fra Calvin Klein-brandet - da det giver den helt rigtige retro-90´er-vibe.

Calvin Klein Swimwear for et stilet strandlook

Hop i bølgen eller sol dig på stranden i badetøj, hvor der er tænkt over detaljerne. Som kvinde kan du vælge mellem bikinier med spændende detaljer eller badedragter, der gør op med den klassiske shape og gør badedragten til et super sofistikeret valg. Hold dig til de klassiske sort-hvide farver for et super eksklusivt look eller hop ud i farverige modeller for et mere casual look.

Mændene kan smide et par af de fede badeshorts på, der giver det helt rigtige casual strandlook. Farveskemaet går helt nede fra afdæmpet cool til fuld knald på farvepaletten for et modebevidst og mere legesygt look. Kontrastfarver i enten logoprint eller på snørerne er ekstra stilede detaljer. Tilføj et par fede klip klapper fra samme brand og husk solbrillerne for et fuldendt look.