accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Calvin Klein Swimwear

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Anledning
120 varer
  • 1
  • 2

Calvin Klein Swimwear

Vil du indtage stranden med stil, så tag imod Calvin Klein Swimwear, der imponerer med skarpe linjer og dristige detaljer. Du finder styles til både mænd og kvinder, der ikke er ligeglade med, hvad de tager på til stranden. Gennemgående for de fleste looks er det genkendelige logo. Logo-print er blevet super hot igen - ikke mindst fra Calvin Klein-brandet - da det giver den helt rigtige retro-90´er-vibe.

Calvin Klein Swimwear for et stilet strandlook

Hop i bølgen eller sol dig på stranden i badetøj, hvor der er tænkt over detaljerne. Som kvinde kan du vælge mellem bikinier med spændende detaljer eller badedragter, der gør op med den klassiske shape og gør badedragten til et super sofistikeret valg. Hold dig til de klassiske sort-hvide farver for et super eksklusivt look eller hop ud i farverige modeller for et mere casual look.

Mændene kan smide et par af de fede badeshorts på, der giver det helt rigtige casual strandlook. Farveskemaet går helt nede fra afdæmpet cool til fuld knald på farvepaletten for et modebevidst og mere legesygt look. Kontrastfarver i enten logoprint eller på snørerne er ekstra stilede detaljer. Tilføj et par fede klip klapper fra samme brand og husk solbrillerne for et fuldendt look.