Katalog

Populære filtre
500 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det startede med lækre halstørklæder i en blanding af cashmere og silke. De blev revet ned fra hylderne, og hvad skulle man så finde på? Holzweiler valgte på fornuftig vis at skabe en række tøjkollektioner, så mærket i dag er garant for både tilbehør og tøj. Her forener man kvalitet og design på elegant vis, så du kan nyde godt af nordisk design med nytænkende detaljer.

Holzweiler skiller sig ud fra andre

Personlighed og individuelle looks er det hotte emne inden for modebranchen. Derfor er Holzweiler gået egne veje ved at have et skarpt fokus på premium-materialer, for hvordan skiller man sig ud i et kommercielt look, der produceres på samlebånd? Det gør man ved at bevare det klassiske håndværk samt opfinde nye detaljer og sammensætninger – og det holdes oppe af kvalitetsmaterialer og skrædderkunst lige i skabet. Man går ganske enkelt all-in på attitude ved hjælp af få, men effektive virkemidler, som fremhæver din stil.

Kvaliteten skal nydes på egen krop

Et mærkes ophav fornægter sig ikke, hvilket også gælder hos Holzweiler. Mærket er nemlig norsk med udgangspunkt i en klassisk designtradition, som tilføres nye farver og former. Det er lige fra højden på en rullekrave til en udskæring, længden på ærmerne eller maskestørrelser, farverkombinationer eller materialevalg. Dermed skaber man nogle helt særlige linjer og konturer, som mikser forskellige stilarter. Det er lige fra vintage og retro til minimalisme og rock’n’roll. Fest, hverdag eller sport? Det betyder intet, for kollektionerne imødekommer det hele – og endda til alle sæsonerne!

Inspiration

Holzweiler

Den nye dreng i accessoriesklassen hedder Holzweiler og kommer fra Norge. Det skandinaviske brand så lyset for første gang i 2012 og er siden da blevet utroligt populært for sine luksuriøse tørklæder, både hjemme i Norge samt i andre europæiske lande som Danmark. Faktisk byder de også på et omspændende udvalg af tøj til både mænd og kvinder, som du hurtigt kan blive forelsket i.

Dit premium minimalistiske tøjmærke

De er især famøse for at designe ternede tørklæder i lækre materialer såsom cashmere, silke, uld og mohair. De ønsker at få det smukke frem i hverdagen og det er der mange modeelskere som er enige i at de gør. Der er mange kendte bloggere som er vilde med designet og det har været med til at få nordmændene så meget frem i verden, at du i dag også kan købe langt mere end Holzweiler tilbehør i dette udvalg. Det norske brand debuterede for nylig på den internationale modescene ved Copenhagen Fashion Week, og her kunne publikum se deres flotte udvalg af Holzweiler jakker, maxikjoler, t-shirts, bukser, nederdele, pullovers, toppe, kapper og meget mere.

Det skandinaviske brand leger med mange forskellige farver, men du kan naturligvis også købe neutralt sort mærkevaretøj. Det er nutidigt og moderne Holzweiler kvindetøj og mandetøj som sælges her på siden. Du kan kaste et blik på enten dame- eller herresektionen, men faktisk er det meste af tøjet unisex. Tøj kollektionen lever op til alle forventninger om premium designer tøj. Alt sammen bliver designet i den norske hovedstad Oslo og det bliver udtrykt i designets nordiske minimalisme. Så hvis du er til klassisk design med progressive moderne ideer, bør du købe for Holzweiler tør og tilbehør hjem til dit eget personlige udvalg.