Katalog

Populære filtre
295 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Denim har længe været en absolut favorit i modeverdenen og et sikkert hit i garderoben. Dr.Denim har gjort sig specialister i den afslappede del af den trendy modescene. Med udgangspunkt i det afslappede, har de skabt en enestående kollektion, hvor det nye og trendy forenes med afslappet komfort. Skab dig selv et trendy urbant look med denne kollektion.

Dr.Denim - definitionen af cool

Dette svenske brand har sat sit præg på den afslappede del af modeverdenen med kollektioner, der er både cool og afslappede. Med afsæt i det enkle - som skandinavisk mode er kendt for - har de skabt et unikt urbant look, hvilket har gjort at modeverdenen har taget dem til sig med åbne arme. Primært kendt for deres kollektion af denim jeans, findes disse i et hav af modeller, materialer og nuancer. Det gør dem lette at style med en lang række outfits. Jeans har den styrke at de ser godt ud sammen med næsten alt. Om dit look af feminint eller mere sporty, så kan du finde det perfekte match.

Trendy og alsidige denim-kollektioner

Skab en trendy stil med denne smarte kollektion fra Dr.Denim. Med en alsidig kollektion er der mange muligheder for at skabe det perfekte look. Særligt fordi kollektionen henvender sig til både damer og herrer. Sammensæt dine jeans med et par høje hæle og en cold shoulder bluse for et feminint look - eller skab et mere afslappet look med en dejlig sweatshirt. Skab dig selv et sofistikeret look med en flot skjorte - der skaber et look, som er trendy, men professionelt. Giv gerne dig selv muligheden for et afslappet look med en T-shirt og et par cool sneakers. Style et outfit, der passer perfekt til din personlighed, med denne gennemførte kollektion.

Gå ikke glip af

Dr. Denim

En læge er specialist i kroppen og dens anatomi, og andre akademikere med en doktortitel har også opnået et speciale i noget. Hos Dr. Denim er man eksperter i at designe jeans, da erfaring kombineret med nysgerrighed, mod samt et særligt øje for tidens trends er opskriften på mærkets succes. Selvom der i forvejen findes masser af spillere på markedet, og denim har været fremstillet i langt over 100 år – ja, så er der altid plads til endnu et mærke, så længe man har noget at byde på ligesom Dr. Denim. Mærket blev forsigtigt lanceret i 2004, men inden længe kunne man give den gas, for efterspørgslen blev præcis, som man havde drømt om. Det er et autentisk og fuldført mærke, der ejes af to sønner plus farmand. Det skaber noget troværdighed og kontinuitet, som klæder mærket rigtig godt. Man har ganske enkelt fundet opskriften på succes. Hos familien Graah ligger den i risikovillighed, kendskab til markedet samt kvalitet, der kan mærkes positivt på kroppen.

Lad denim-eksperten klæde dig på

Da det første par cowboybukser vandt frem i USA tilbage i 1900-tallet havde man aldrig forestillet sig, hvor udbredt og populært dette slidstærke materiale ville blive. Fra at være brugt blandt skinne-arbejdere og vilde rodeoryttere blev det stille og roligt forvandlet til et hverdagsmateriale, der så sidenhen også kan bruges til fest. Hos Dr. Denim nyder man godt af alle de forskellige perioder i historien, som har givet mærket et kendskab og en omstillingsparathed, der betyder alt. Selvom denim er et materiale, der nu engang er som det er, så sker der mange ting rent farvemæssigt. Det ses også i udvalget fra Dr. Denim, hvor nye vaske og former hele tiden kommer til. Den ene sæson skal bukserne nemlig sidde tæt som i slim-fit, mens den næste sæson skal være baggy og boyfriend-agtige. Hos dette svenske mærke er man med på det hele, så du som kunde kan tilfredsstilles med præcis de par jeans, du leder efter.

Man kommer ikke udenom, at denim er yndlingsmaterialet hos rigtig mange tøjmærker. Det er nemlig noget, der sælger, da jeans bruges af alle typer af segmenter. Her er ingen fine skel eller forskel på klasser eller aldre, for både børn, unge, voksne og ældre kan gå i jeans. Man har også set alt fra statsministeren til kronprinsen gå i jeans. Så det er for alvor befolkningens yndlingsbuks nummer ét. Dr. Denim går så skridtet videre og designer tilmed andre items, der ligger i samme boldgade som cowboybukser. Du skal naturligvis også have noget at matche dine bukser med, og det får du i form af bluser, strik, T-shirts, overtøj, accessories og andre lækre items, der klæder dig komplet på i et urbant look med masser af rock- og grunge-attitude. Både farver og former sidder lige i skabet. Så lad Dr. Denim blive en del af din hverdag og fest lige her på Zalando.