Katalog

233 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Brandet har taget markedet med storm. Deres kreative tiltag har gjort dem velkendte i undertøjsbranchen. Brandet har gennem tiden udviklet deres kompetencer og udvidet sortimentet til praktisk nattøj og unikke designs på badeshorts. Med andre ord er brandet et must-have for manden, som elsker stilsikre designs og moderigtige udtryk. Hils på HOM. Din nye kammerat i garderoben.

HOM – et must-have til alle outfits

Brandet er kendt og anerkendt for deres unikke undertøjskollektion. De skaber stilsikre designs med sans for unikke detaljer. Kollektionerne modstår vind og vejr, og holder dig varm helt indefra. Deres kollektioner byder på mange varierende modeller, så det er blot at finde den model, som du finder mest passende. Undertøj er grundstenen i ethvert outfit. Derfor skal det sidde perfekt og føles lækkert. Af den grund har HOM særligt fokus på den rette pasform og de bedste materialer, så du får de bedste underbukser til outfittet. Match dem med resten af dit look eller bær en anderledes model, for et mere vovet udtryk.

Enhver mands bedste hemmelighed

Når du først er faldet for brandet vil du have mere. Derfor arbejder de på at give dig mere. Brandet designer nattøj af de lækreste materialer, så du kan sove trygt, godt og varmt om natten. Modellerne fås i flere farver og mønstre, så du frit kan vælge din absolutte favorit. Tænk ud af boksen og leg med alle de forskellige looks. Du kan også tage brandet med i poolen. Modemærket har nemlig udvidet sortimentet med badeshorts. Modellerne er piftet op med nye og unikke prints, så du kan være tjekket, uanset hvor du bader. Et brand med potentiale til meget og en klar favorit hos mænd.

Inspiration