Katalog

Populære filtre
39 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Sæt nye standarder på banen med Head

Siden 1950 og grundlæggelsen af det amerikanske brand Head, har firmaet været med til at revolutionere ikke bare skisporten, men tennis, badminton og squash. Brandet, der i sin tid nærmest genskabte metalski, har i mere end 70 år været drevet af en innovativ ånd og passion for veldesignet tøj og gear til sportens verden.

Hos Zalando har vi altid et bredt udvalg af lækkert sportstøj, og vi er stolte af, at Head er en fast del af den. Head er nemlig blevet synonym med ketsjersport. Alle deres produkter er ikke bare baseret på forskning og gennemgribende tests, men mange års erfaring.

Med dem er du altid sikret kvalitetsprodukter, der bryder rammerne for status quo. Fra deres ergonomiske ketsjere, til det åndbare og bevægelige sportstøj. Med Heads logo på dit gear og tøj, er du sikret kvalitet i en klasse for sig.

Tennistøj og udstyr til den motiverede spiller

Hvis du skal nå dine mål, skal dit sportstøj støtte op om din performance. Head designer tennistøj der mindsker distraheringer og lader dig holde fokus på målet. De rene linjer er akkompagneret af smarte og åndbare materialer, der lader huden ånde, samtidigt med at det sidder tæt til kroppen.

Her hos Zalando finder du et bredt sortiment af brandets mest populære kollektioner, samt sæsonens nyeste items. Find den perfekte poloshirt i klassiske farver, eller den tætsiddende og fleksible tenniskjole, der tager både stil og præstation til nye højder.

Deres nederdele og shorts har et moderne snit inspireret af den ikoniske tennisstil, men kommer med smarte underlag der krammer kroppen, uden at gå på kompromis med din bevægelighed. Nyd fleksibelt tennistøj med tovejs-stretch og smarte mesh indsatser, for forbedret åndbarhed.

Alle atleter er støttet af Head

Brandet har efterhånden mange års erfaring med designs til mange forskellige sportsgrene. Denne ekspertise viser sig tydeligt i deres kollektioner af gear og accessories. Oplev hvordan dine pandebånd og sokker ikke bare støtter din serv, men giver dig en åndbarhed inspireret af vintersportens krav om ventilation.

Find sportstasker der virkeligt har plads til det hele, fordi de er designet til at imødekomme flere forskellige sportsgrenes krav om rum, og smarte features som svedlommer, holder til vandflasker og små yderlommer med plads til det vigtigste.

De mange års erfaring er pakket ind i moderne og stilrene silhuetter. Fra pangfarver til de klassiske grå nuancer. Der er noget for enhver sportsudøver og stil.