Katalog

Populære filtre
22 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Få verdens førende beskyttelsesudstyr fra Giro

Siden firmaets grundlæggelse i 1985, har Giro hurtigt taget cykelverdenen med storm. Brandets mission er at producere produkter og udstyr med originalt design, der nemt kan matches med brugernes unikke stil. Både store og små kan nyde godt af Giros beskyttelsesudstyr.

Når du trækker i virksomhedens beskyttelsesbriller, cykelhjelme, eller veldesignede og tekniske træningstøj, mærker du med det samme at du har fat i produkter af højeste kvalitet. Hus Zalando har vi samlet et stort udvalg af deres mest ikoniske og nyskabende designs, så du nemt at finde dit perfekte match.

Fra top til tå, sørger Giro for at du har styr på både stil og sikkerhed. Når du skal bruge mange timer i sadlen, er det essentielt at du har et stærkt fundament. Med Giros cykelsko får du både komfort og performance. Skoene kommer med forstærket hæl og afrundet snude, hvilket forøger føddernes komfort og forbedrer deres pasform.

Cykelhjelme der tilpasser sig din hovedform

En cykelhjelm skal både have en solid skal, men skal også sidde komfortabelt og tæt på hovedet. Takket være det innovative RocLoc matchingsystem, er det nemt at tilpasse hjelmene til din unikke hovedform. Praktisk er ikke kedeligt med Giro, da de har et stort udvalg af spændende designs og farvekombinationer.

Hvad end du er erfaren cyklist, dedikeret mountainbiker, snowboarder eller skiløber, så ved du, at dit beskyttelsesudstyr ikke bare skal tage af ved styrt, men også skal øge din komfort og din aerodynamik. Giro producerer med optimeret ydeevne og høj funktionalitet for øje. Ingen distraheringer, bare rå og veldesignet sikkerhed.

Udtryk din sportsstil gennem deres smarte udstyr. Hos Zalando kan du gå på opdagelse i Giros ikoniske skibriller, der både giver dig frit udsyn og tilføjer ekstra kant til dit outfit på løjperne.

Giv dig selv et forspring med åndbart tøj fra Giro

Når du har styr på beskyttelsen, er du klar til at se på de nødvendige lag. Det er nemlig vigtigt at din krop kan ånde, og til vintersport er det alfa omega at alle dine lag hjælper kroppens temperaturregulering og bevægelsesfrihed.

Hos dette brand er der ikke sparet på detaljerne. De har tænkt over hvert eneste lag, fra undertøj til skaljakke. Cykling er især en sport der sætter høje krav til underdelene. Derfor har de designet forstærkede underbukser, der sørger for et ekstra lag mellem dig og sadlen.

Undgå irritationer ved gentagende bevægelser i sadlen. Alle underlag fra Giro er designet med flade sømme, der ligger behageligt mod huden.