Katalog

Populære filtre
1.036 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det er ikke altid let for de glade modeproducenter at integrere kvalitet, pris og mode i ét design. For ALDO lykkedes det at fusionere alle tre ting i samtlige af deres modesko og accessories. Hos dette brand finder ud nemlig skodesigns, tasker og solbriller i yderst cool og feminin karakter til budgetvenlige priser.

På modejagt med ALDO

ALDO følger altid de florerende modetendenser. Brandets designer er inspireret af de bedste modefund fra storbyer som NY, London, Milano, Paris og Tokyo, hvor modebevidstheden er i højsæde hver eneste dag. Brandet følger lynhurtigt op på tendensen, så du kan være med på moden til rimelige priser. Trods overkommelige priser er der stadig fokus på kvalitet. Brandet er særligt glad for brugen af læder i deres sko og accessories. Skosortimentet emmer af unikke og vovede skodesigns, som taler til enhver skoelsker. Gå sommeren i møde i et par fede lædersandaler med detaljer af frække, farverige perler. Sammensæt med en mønstret maxikjole i bedste boheme-stil.

Til den ihærdige detaljerytter

ALDO har masser af fede og smukke accessories til den kvindelige detaljerytter. Her får du smukke smykker til hverdag og fest i både guld og sølv. Du finder både modeller i den helt low-key stil, men også overdådige øreringe med glitrende sten. Sammensæt et outfit med en af de flotte tasker, som fås i alverdens mønstre og farver. Tag en lys, blomstret clutch i hånden til din hvide sommerkjole for et perfekt look til sommerfesten. Brandet har et hav af fine sandaler til et outfit som dette – det er blot at gå shop amok. Find dine ALDO-favoritter lige her i det udsøgte udvalg på Zalando.dk.

Ambitiøse ALDO giver nyt liv til hverdagsskoen

Der er noget for enhver smag i canadiske ALDOs katalog: højhælede arbejdssko og stiletter til byturen, lette og behagelige sandaler til stranden eller sommerfesten, solide støvler, varme hyttesko, lædersko og sneakers i et enkelt og praktisk design. Alt hvad du har brug for til hverdagsgarderoben.

Enkle sko, du kan tage med på hverdagseventyr

ALDOs ambition er at blive det bedste skomærke i verden. Her stiler man efter stjernerne! Med så højt et mål følger der naturligvis høje forventninger. Forventninger, som skomærket igennem 47 år altid har formået at indfri – og mere til. De følger både modens udvikling og sætter dagsorden, når det kommer til gode sko til at bruge i hverdagen.

Mærkets stil er præget af enkelt og ligetil design, der passer ind i enhver garderobe, men med et legesygt præg, som ikke går af vejen for at eksperimentere med alsidige udtryk og stilarter.

De enkle og ofte minimalistiske designs passer godt ind i en skandinavisk, lys æstetik og sensibilitet. Spændende og iøjefaldende detaljer giver kant og attitude, mens overraskende farvesammensætninger, print og materialer giver en kreativ og legesyg æstetik. Deres brede og alsidige sortiment giver således rig mulighed for at afprøve nye stilarter og friske op i garderoben.

Hverdagssko er sko, som kan følge dig trofast igennem alle dine daglige gøremål. Sko, der kan klare at blive brugt og slidt, og som du ikke skal være bange for at tage med ud på eventyr, hvor end din dag måtte føre dig hen. Det betyder sko, der ikke koster alverden, og som du let og hurtigt kan passe ind i din garderobe, så de matcher lige præcis din stil.

Sko med social bevidsthed

Siden virksomhedens start i 1972 i Montreal, har skomærket haft et stærkt socialt engagement og er kendt for at støtte en lang række initiativer og hjælpeorganisationer, som er aktive i de lokalområder, hvor ALDO har forretninger i. Det filantropiske fokus er primært på organisationer, der hjælper børn og unge, en virksomheden har også igennem årene givet støtte til AIDS- og kræftforskning, hospitaler og lægehjælp til børn i krigsramte lande.

Du kan altså roligt og med god samvittighed slå dig løs med de mange muligheder for at pifte outfittet op. Derfor kan vi varmt anbefale at gå på opdagelse i ALDOs store katalog af sko lavet til at gøre dagligdagen lidt mere sjov, farverig og interessant.