Populære filtre
114 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Klæd dig selv i nogle fantastiske og eksklusive outfits fra dette svenske brand. Med udgangspunkt i godt skandinavisk design er denne kollektion fyldt med en masse smarte modehits. Det sofistikerede og enkle skaber et eksklusivt look som er unikt ved skandinavisk mode når den er bedst. Udvid garderoben med nogle helt fænomenale outfits.

House of Dagmar - sofistikeret kvalitet

Dette eksklusive brand er nyt på modescenen, men inden for deres første leveår har de formået at gøre sig bemærket som et eksklusivt og fantastisk brand. Baseret på de enkle traditioner fra den skandinaviske mode, har de forenet dette med de nyeste trends fra det urbane miljø. Dette giver en helt unik stil, der formår at skabe den perfekte balance mellem det enkle og raffinerede. Med en forståelse for god og lækker mode er denne kollektion fyldt med pletskud, der er hits i enhver garderobe. Skab dig nogle lækre outfits, der formår at være i høj kvalitet, og hvor du frit kan udtrykke din personlighed.

Traditioner og trends forenes

Vi elsker eksklusive designs, hvor traditioner og trends forenes i et gennemført look. Dette gør sig gældende for denne kollektion, hvor balancen mellem det sofistikerede og enkle er skabt i materialer af høj kvalitet. Derudover er kollektionen meget varieret, hvilket gør det let at sammensætte mange forskellige outfits. Leder du efter noget elegant og festligt, finder du smarte kjoler, der passer godt sammen med et par pumps og en blazer, hvis du skulle få brug for en jakke. Til jobbet finder du raffinerede buksedragter i et unikt og tidløst design. Sammensæt gerne begge dele med accessories som clutches og smykker. Det kan give outfittet noget mere attitude og personlighed.

Kombinér med

Saint Tropez

Sjaler

Dametøj Bukser Chinos

Peep Toes