Populære filtre
2.861 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

De klassiske sportsitems er gjort til hverdagens helte. adidas Originals er anerkendt over hele verden og hyldes for deres tidløse designs. Deres items er ikke kun til aktiv udfoldelse, men kan også bruges i hverdagen. Brandet er ikke kun noget, som har stil over sig, det føles samtidig helt fantastisk at have på. Forkæl dig selv og bliv en del af teamet.

adidas Originals – den sporty garderobe

Det ikoniske logo, som er uundgåeligt for dette brand, vidner om fællesskab og er sportstøj for alle i særklasse. Disse items er et must-have i enhver garderobe og derfor er det også noget du finder i hjemmet hos næsten alle. Det lægger op til en aktiv hverdag, om det så er fysisk udfoldelse eller blot følelsen heraf. Smid et par bukser med den ikoniske stribe op af benet på og match med en farverig trøje. Style med et par fede sneakers og afslut med et sportsur. Det sikre valg, hvis du ønsker et sporty look. Så er du klar til alle dagens udfordringer og overraskelser.

Kærlighed og nye muligheder

adidas er kendt, anerkendt og elsker af mange. De byder på mange forskellige items, som kan krydre din garderobe. Lad dig inspirere til nye looks og muligheder indenfor styling til hverdagen. Ønsker du et stilsikkert look, kan du altid kombinere et par kondisko med et par denim jeans. Disse to items er det sikre valg i hverdagen. Du kan tilføje en sweatshirt til det afslappede look, eller en lys skjorte for et mere elegant og fint look. Garderoben skriger altid på nyt, så hvorfor ikke vælge adidas Originals? Vi elsker dette brand, og er sikre på du også vil blive forelsket heri.

Inspiration

adidas Originals - Super sej retro

Skal du have nyt sportstøj, så er det altid et sikkert hit at kigge mod produktporteføljen fra adidas. Udover at line den ene specialkollektion op efter den anden, der dækker alle typer af sportsgrene, så byder dette tyske megamærke også på cool streetwear som eksempelvis adidas Originals. Mærket er helt unikt og retro, for det leder nemlig tankerne tilbage til mærkets tidlige år, så der er både følelser og vintage-inspiration involveret fra ejernes side. Logoet af et trekløver er super genkendeligt, og det bruges udelukkende på kollektionerne af adidas Originals, hvilket igen understreger mærkets særlige status som kulturbærer for hele koncernen. Mærket er hot indenfor mange genrer og segmenter, hvor rap- og hiphopscener, kreative storbymiljøer, kunstnere, skatere og mange andre cool og streetsmarte steder er det perfekte sted at udtrykke denne fede retrostil. Både tøj, fodtøj og accessories kan bruges til sportsbrug, men i ligeså høj grad også til hverdagsbrug, så du får rigtig megen glæde af alle produkterne.

adidas Originals – mærkets originale looks!

Dette populære tyske mærke er vokset op med masser af karisma og opsigtsvækkende reklamer omkring sig. Det er også båret af alle de store popstjerner og professionelle sportsfolk, når der skal slappes af i et cool og personligt look. adidas Originals er som en institution i institutionen – det er nærmest hovedmærket, som resten af underlinjerne læner sig op af. Designstilen giver dig mulighed for at matche en masse sporty trænings- eller hverdagslooks på en urban måde. Top eksempelvis en hættetrøje til et par jeans og sneakers eller prøv med et par af de klassiske sorte træningsbukser med tre hvide striber langs benene og en blød T-shirt med trekløver-logoet på brystet. Alle har brug for adidas Originals på et eller andet plan, hvad enten det er til hverdagsbrug eller blot engang imellem, når der skal slappes af en søndag. Uanset hvad, så vil du se super skarp ud, da det er designet træningstøj med masser af udstråling.