Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
Mønster
Kollektion
59 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Her kan du få sommerens træning i hus helt uden at gøre noget ekstra for det. FitFlop er skoen som træner din fod på farten. De specielt udformede såler sørger for, at bevæge dit ben, så forbrændingen bliver sat i gang. Du vil opleve en fantastisk følelse, når du går, og få top trænede ben hele året rundt.

FitFlop – træning på farten

Dine ben fortjener lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Dette kan du give dem med de populære items fra et af tidens hotteste brands. Designerne lægger stort fokus på udformningen af sålerne. Sålerne er designet, til at træne dine ben når du bevæger dig i din hverdag. Med designets specielle opbygning bevæger du dig på en anderledes måde hvilket giver en bedre holdning. At finde de rette sko er en essentiel del af din hverdag. Træd ned i et par FitFlop sandaler og mærk forskellen på egen krop. Tilføj en sommerkjole og dagen vil føles let og fantastisk.

Ton dine ben og vis din stil

Har du en travl hverdag, men ønsker du samtidig at træne og motionere? Så er det tid til en udskiftning på skohylden. Vi elsker brandet, som tager hånd om fødderne. Opgrader din skohylde til alle sæsoner, og få de lækreste ben. Style dine nye yndlingssandaler med et par tætsiddende jeans og vis dine ben til hele verden. Forkæl dig selv og din bedste veninde med sko der lader design, komfort og træning mødes. Kollektionerne spænder bredt, så gå på opdagelse og find din favorit sko. Detaljer pryder mange items, så du kan fremhæve din unikke stil. Byg dit outfit op fra tå til top.

Gå ikke glip af

Sandaler Og Klip Klapper Damer

Dametøj Sportssokker

Træningsdragter Damer

Træningssko Damer

Løbejakke Damer