Katalog

Populære filtre

Chic og nutidig London-mode med Ghost

I krydsfeltet mellem boheme og det moderne finder man Ghost. Et nutidigt London-brand, som skaber tøj til enhver lejlighed med eksklusive mønstre, luksuriøse materialer og et cool, vintage inspireret udtryk. 

Luksuriøs kvalitet i hverdagsrammer  

Vidste du, at alle brandets mønstre og prints er designet in-house? De designer selv alle de mønstre, du ser i kollektionerne for at bibeholde den vintage-inspirerede ånd, som mærket er kendt for. Med en stil, som siden 80'erne har været et fantastisk mix af nutidigt og vintage, en feminin æstetik med moderne silhuetter og farvede styles, er målgruppen selvsikre, kvalitetsbevidste kvinder med øje for detaljen. Her skaber man designs, der er ukomplicerede og stiler efter at kombinere smukke print og mønstre med enkle omrids. ”Every design is a celebration of women” lyder mottoet.    

Tøjet skal ikke bare være let at bære, det skal også være let at tage sig af. Og det er noget af det vi er særligt vilde med, der er intet, du behøver at sende til rens her. Filosofien bag Ghost er at altid bruge materialer i høj kvalitet til hvert eneste stykke tøj. Alle stoffer får de derfor produceret udelukkende til deres produktion, ligesom de har en helt unik indfarvningsproces. 

Det er virkelig noget man kan mærke, når man får tøjet mellem hænderne. Stoffet føles luksuriøst og silkeagtigt, men det vilde er, at du uden betænkninger kan putte det i vaskemaskinen. De har virkelig tænkt over, hvordan de bedst kunne skabe et produkt i højeste kvalitet, men som samtidig er let at håndtere i en travl hverdag. 

Det geniale ved Ghost er, at de ikke er bange for glade farver og mønstre og spændende looks, men at de samtid formår at få det æstetiske til at gå op i en højere enhed. Tøjet kan bruges både til hverdag og til fest uanset, om den står på arbejde, barnedåb eller måske en afternoon tea i mærkets hjemby London. Hvis du har et særligt event i kalenderen, som du ser frem til, laver mærket også det skønneste festtøj til særlige lejligheder. 

Vær ikke bange for farve

Gør som en chic londoner og sæt lidt kulør på en ellers kedelig tirsdag. Mange kan mærke en forskel på humøret, hvis man har et lækkert outfit på. Det samme gælder, hvis man har en farve på, man godt kan lide. Hvis du ikke helt er klar til at gå all in på farve, kan du tilføje det i mindre doser, som f.eks. en pastelfarvet top til dine favoritjeans eller ved at tone en kjole ned med en cardigan i en mere neutral nuance. Ghost har et bredt udvalg, der gør det nemt at sammensatte en garderobe, der passer til dig.

Køb evt. et sæt med ensfarvet skjorte og bukser, så kan du mikse og matche i uendelighed – naturligvis passer sættet perfekt sammen, men skjorten kan bruges med dine gamle jeans, et par pæne bukser eller en nederdel. Bukserne kan du matche med en klassisk hvid eller sort T-shirt eller måske en lækker strik. Når dagene bliver kortere og temperaturen falder, kan du med fordel have sættet på sammen med en chunky striktrøje, så kraven fra skjorten lige stikker ud og gør opmærksom på sig selv. Lækkert, ikke?

Den unikke og mærkbare sans for kvalitet gør Ghosts tøj fuldstændigt enestående. Det er svært at finde et mærke med samme forståelse for at få design og brugbarhed til at spille sammen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med styles fra Ghost kan du mikse og matche farver og mønstre, lige som du har lyst til – kun fantasien sætter grænser!