Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Mønster
Brilleform
Kollektion
115 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Med Dolce&Gabbana tilsættes din hverdag det tidløse og ekstravagante

Dolce&Gabbana er lig classy italienske designs og ekstravagance, der gennem årtier har dikteret modeverdenen og sat nye standarder for innovation og skelsættende designs. Siden midten af 80’erne har det verdensberømte modehus fra Milano leveret det ene tidløse design efter det næste. Hos Zalando er vi derfor stolte af at kunne præsentere dig for en bred kollektion af mærkets elegante solbriller, der uden større anstrengelser vil fuldende dit look og fragte dig gennem hverdag og bybillede med stil og fornyet selvtillid.

Fra 80’erne og frem til i dag. Dolce&Gabbana har formået at bevare deres unikke touch, skarpe sans for den enkelte detalje og innovative måde at tilføre italiensk kultur til deres iøjnefaldende designs. På den måde kan du bringe det luksuriøse og ekstravagante fra den italienske modekultur ind i din hverdag, og det gælder uanset om du er mand eller kvinde.

Med italienske Dolce&Gabbana er det umuligt at gå galt i byen. De stilfulde solbrilledesigns er tilsat elegante, rene linjer og velovervejede former. Resultatet er et go-to look, der aldrig går af mode. År efter år er mærkets solbriller blandt de foretrukne modeller til sommer og sol.

Styrk dit udtryk med et par opsigtsvækkende solbriller

Klassisk design og farvevalg blandes med det luksuriøse, så du efterlades med en brille, der vækker opsigt og harmonerer med store dele af garderoben. Kombinér dine tidløse solbriller med et par simple jeans eller en elegant cocktailkjole, når livet byder på festlige lejligheder. Kombinationsmulighederne er uendelige grundet det stilrene udtryk.

Det kantede. Det runde. Det trekantede. Valget er dit, når dine nye favoritsolbriller skal findes blandt det store sortiment af klassiske modeller og moderne fortolkninger fra Dolce&Gabbana. De mange varierede designs giver dig rig mulighed for at lege med dit image og udtrykke din unikke personlighed. Skal det være det uforglemmelige retro-look bestående af store brilleglas eller dyreprint, der vinder din opmærksomhed? Eller hælder du mere til en af de moderne fortolkninger, der leger med kanterne og giver udtrykket nye ben at gå på?

Dolce&Gabbana tager hånd om kvalitet og funktion

Tag kærlig hånd om dine øjne og dit syn med kvalitetssolbriller fra Dolce&Gabbana tilsat kraftig UV-beskyttelse og medium til mørk toningsgrad i glasset. Solrige og lange lyse dage kan blot komme an. Du er klar med et par beskyttende og luksuriøse briller, der nemt kan få dig til at sukke efter varmere himmelstrøg i vintermånederne.

Solbriller fra Dolce&Gabbana er produceret i Italien og består af en sublim sammensætning af kvalitetsstel og kraftige brilleglas, der ej ridser let. Det betyder en brille, du kan have glæde af langt ind i fremtiden, og som du kan finde frem år efter år.

Beskyttende og medfølgende brilleetuier passer godt på dine solbriller, når der ikke er behov for at have dem på. En lille pose med snoretræk og hård skal er det ultimative supplement til dine solbriller. Det minimalistiske design gør det ligetil og let at pakke brillerne ned i tasken, mens den hårde skal sørger for, at dine solbriller ikke bukker under for stød under opbevaring.