Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Mønster
Kollektion
463 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Tasker – en af de vigtigste accessories i et travlt og spændende liv! Hvad enten du skal på job, på rejse, til fest eller forkæle dig selv i hverdagen, er de smarte og lækre tasker fra Coach et must-have i den smarte og alsidige kvindes garderobe.

Det veletablerede firma gør mere end at følge med tiden

Kom indenfor i et unikt, tidløst og klassisk univers. Coach bestræber sig på at designe og fremstille tasker og accessories af høj kvalitet i unikke materialer og smukke farver, der passer både den travle forretningskvinde og hendes mere afslappede søster. Bliv en del af et brand, der ønsker at være ’Firmaet, der definerer moderne, global luksus’ – Coach har gjort netop dette siden 1941. Det amerikanske firma gør luksus både meningsfyldt og tilgængeligt for dig, der ønsker at skabe et statement med din taske. Du viser, at du har stil, og at du er bevidst om, at du gør indtryk, og ønsker at fremhæve at du har lagt omtanke og overvejelser ind i dit køb af både taske, tørklæde og sågar din nøglering.

Fremhæv din stil med accessories fra Coach

Det store udvalg af tasker og punge fra Coach giver dig masser af muligheder for at fremhæve din stil og din klasse samt få det udtryk i din fremtoning, som du efterlyser. Pift garderoben op med den helt rigtige skuldertaske, en smart attachetaske eller måske en behagelig og praktisk rygsæk. Alle produkter fra Coach er fremstillet af de bedste materialer og har både et smukt ydre og et praktisk indre – taskerne er udstyret med lommer og lynlåse og praktiske detaljer, der giver dig mulighed for at flytte ind i din taske og føle dig hjemme med det samme!