Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
Bæredygtighed
For
121 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Udskift den gamle taske, og få dig en ny praktisk model, der er inspireret af de nyeste urbane trends. Denne afslappede stil med en sporty edge er et populært look, som du nu kan udnytte med dette udvalg. Her finder du en masse smarte accessories fra tasker til huer og caps, som kan afslutte dit look perfekt.

Herschel - praktisk, rummelig, trendy

En taske er først og fremmest en praktisk ting. Om du skal fra A til B, en tur i motionscentret eller ud på en rejse, så følger den med dig overalt. Du har vores vigtigste genstande i den, og derfor bliver den ofte en del af dit look. Derfor er det vigtigt at have en taske, der ikke kun passer til dine behov, men også til din personlige stil. I denne kollektion fra Herschel finder du et stort udvalg af tasker fra visitkortetui til rygsække og sportstasker. Alle er de designet efter de nyeste trends i storbyen, og i denne er det sporty og afslappede look en elsket modetrend. Vi er vilde med tasker, der både opfylder vores behov og som ser fantastiske ud.

En taske med stil

I denne kollektion finder du en bred vifte af modeller, fra de helt små til baglommen til de store modeller, der kan indeholde alt hvad du har behov for til træningen eller weekend besøget. Taskernes design afspejler de tendenser vi ser på catwalken, hvor sort er en af de helt store spillere. De sorte tasker har et raffineret og elegant look, der passer rigtig godt til et mere normcore inspireret look. Dog er sandfarver og farver som mustard, men de mørke blå egner sig perfekt til det afslappede look. Få dit look til at harmonere ved bruge af en cap eller hue, der enten kan matche din taske eller være med til at skabe kontrast.

Gå ikke glip af