Katalog

Populære filtre
31 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Darphin – uimodståelig fransk luksus til krop og ansigt

Fede cremer, lækker indpakning, luksuriøse dufte... Ja, Darphin taler i den grad til voresindre skønhedsdronning. Historien om det verdensrenommerede franske produkt tager sit skønne udspring hos botanikeren Pierre Darphin i 1950'ernes Paris.

Der løber en rød tråd fra de franske adelige til os

Pierre var ikke alene botanist, men også kinesioterapeut. Og hvad i alverden er så det? Måske har du selv set eller oplevet teknikken, hvis du har været til fysioterapeut og prøvet kræfter med træningsbolde og kulørte, elastiske plasticbånd, der skulle hjælpe med at give en bedre kropsholdning samt lindre og forhindre skader? Pierre tog skridtet videre med sin dybe indsigt i huden og musklernes natur og sin helt særlige massageteknik, der stadig tilbydes på hans saloner den dag i dag. 

Darphin er især kendt for:

  • smukke indpakninger
  • essentielle olier
  • koncentrerede serummer
  • intense ansigtscremer 
  • at være eksperter i at holde huden ung
  • målrettet behandling

Med udspring i hjertet af det kulturelle Paris

L'Institut Darphin ligger elegant placeret lige bagved Louvre, verdens største kunstmuseum. Instituttet åbnede i 1958 og hentede fra starten inspiration i franske dronningers og adeliges skønhedsritualer. Pierre brugte de reneste og mest koncentrerede planteessenser til at skabe potente botaniske formuleringer, og i forlængelse af sin førnævnte massageteknik udviklede han sine ansigtscremer, der skulle forynge og forbedre kundernes hud. Der var travlt i den lille, velduftende klinik!

Mærket – og Pierres rygte – voksede sig større og stærkere i takt med, at butikken udviklede sig, og i dag står hans produkter på ønskelisten hos kvinder verden over. Hvor Pierre startede med at fokusere på ansigtet, spænder produkterne nu bredt og dækker over en lang række lækre produkter til hele kroppen. Et godt eksempel er hans bodyscrub, der er baseret på kokosolie, bambus, sheasmør og andre gode, naturlige ingredienser

Du kan også finde mere specifikke indslag som for eksempel fugtighedscremen med det fantastiske navn INTRAL Environmental Lightweight Shield. Den hjælper med at beskytte huden mod al den forurening, vi går, løber og cykler rundt i til daglig, og tilbyder samtidig en solfaktor på imponerende 50 SPF! Eller hvad med den transparente lipgloss med ægterosenblade, der både plejer læberne, giver glansog ved hjælp af Omega 6 og 9 får dem til at se fyldigere ud. 

Til dig, der ikke vil gå på kompromis med skønhed og velvære

Darphin er gennemtænkt og luksuriøs hudpleje, der dækker alt, hvad en kvinde har brug for for at føle sig smuk: fede cremer til krop og ansigt, ansigtsserummer til følsom hud og skønne, velduftende kropsolier. Mit kvindehjerte, hvad vil du mere?