Katalog

68 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

HOSBJERG — dansk mode til den moderne kvinde

Hvis du er godt og grundigt træt af uniformt tøj i neutrale farver, som får dig til at ligne alle andre og som sætter en dæmper for din sprudlende personlighed, behøver du ikke at lede længere: HOSBJERG leverer nemlig lækre kvalitetsprodukter med et sjovt og sporty twist.

Sporty og feminint på én og samme tid

Vi elsker HOSBJERGs målsætning om at skabe produkter, der skiller sig ud fra mængden. Her er der fuld knald på farverne, mønstrene og en lille sjov detalje eller to, som alt sammen er pakket ind i et lækkert sporty design med et feminint udtryk. 

Her kan du med andre ord få mulighed for at vise din personlighed med dit tøj. Kollektionerne lægger op til, at der kan mikses og matches på alle leder og kanter, hvilket understøtter ønsket om at skabe et helt unikt look, der på ingen måde ligner andres — selvfølgelig på den fede måde.

Vi er vilde med kombinationen af det sporty og det feminine, som har fået selskab af et godt glimt i øjet. Her behøver du ikke at tage dig selv alt for seriøst. De lækre designs bakkes op af høj komfort, så du ikke behøver at vælge noget fra.

Gå forrest som den ener, du er

Der er mange måder at skille sig ud fra mængden på. Én af dem er ved at følge med i de nyeste trends fra sæson til sæson. HOSBJERG har en passion for at give de nyeste trends en ordentlig overhaling. Her kan du virkelig dyrke trendsene uden, at det bliver for stift og kedeligt.

Her er fokus på modige nyfortolkninger af sæsonens hotteste farver, mønstre, materialer og snit. Det er i høj grad med til at give dig utallige valgmuligheder, kombinationsmuligheder og udtryksmuligheder. Vi elsker det store udvalg, så du altid kan sætte prikken over i’et i outfittet. Uanset om du er til en silkekjole i et vildt mønster, et par fede læderbukser eller en klassisk T-shirt, der passer til alt.

HOSBJERGS har et ønske om at skabe designs, der både er af høj kvalitet og til en fornuftig pris. Og det vel at mærke uden at at gå på kompromis med det samlede udtryk. Her spares der ikke på de lækre kvalitetsprodukter som f.eks. læder og silke. De lækre kvalitetsmaterialer er med til at give det cool, funky look et eksklusivt udtryk og finish, som i sandhed skiller sig ud fra andre spillere på markedet. Vi elsker det!