Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
prices
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
387 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Element giver dig en hip stil, der er som taget ud af det moderne gadebillede. Det amerikanske brand er eksperter i et look, der emmer af en street smart attitude, der kan skabe blikfang og stil i dine looks. Om du danner hele looks, der er sammensat fra dette brand, eller udvælger få enkeltstående items, så kan du nyde godt af deres forståelse for stil.

Element – hip stil

Element har siden 1992 sikret kvalitetsmode til den modebevidste forbruger med hang til en urban stil. Deres styles er enkle i deres snit, men det er i deres DNA, at du finder deres unikke identitet. Farverige prints og skarpe geometriske former giver deres looks en skarp kant, der er svær at modstå. Vi er helt vilde med deres hvide T-shirts, der bliver peppet op af stærke prints og former, som giver dine looks det lille ekstra. Hop i et par løse jeans, et par røde sneakers, en matchende T-shirt og afslut hele looket med en stilet cap.

Streetsmart attitude

Hoodies, T-shirts og lækre trøjer - Element skaber et elementært udvalg, der kan danne et knivskarpt grundlag i din garderobe. De designer til både herrer, damer og børn – og det er alt sammen med deres skarpe sans for urban mode. Udvalget byder dig også ind i en verden af accessories, sko og tasker, der giver dig en unik mulighed for at sætte det sidste touch på dine looks. Den sorte rygsæk er igen blevet populær og danner rammen om mange urbane looks. Rygsækken er både praktisk og moderne, og er nem altid at smide over skuldrene. Form dine looks med Element som dit grundlæggende element!

Inspiration

Element – cool-casual streetwear til både mænd og kvinder

Vand, ild, luft, jord. Med unisex som det bærende stiltræk indrammer Element en tidsånd, der aldrig går af mode: Streetsmarte, behagelige og skarpe outfits til dig, der ikke lever livet fra A til B, men til dig, der gerne tager en impulsiv omvej ud i nye og ukendte farvande.

Født ud af en dyb dedikation til skateboardkulturen

Element er et brand, der er dybt forankret i skateboardernes univers. Hele teamet bag lever og ånder for sporten, og de samarbejder for eksempel ofte med berømte skateboard-ikoner, der på den ene eller den anden måde har inspireret tusindvis af mennesker til at kaste sig ud i livet og ned ad rampen. De første, små spirer til dette nu verdensberømte imperium blev sået i 1992, hvor det blev grundlagt af Johnny Schillereff. Virksomheden fremstiller skateboards, tøj, tilbehør og sko og er nu blevet et kendt og elsket streetwear-mærke.

Johnny Schillereff har været en ivrig skateboarder siden han var kun fire år gammel, og i hans ikke helt problemfrie ungdom var der tre ting, der interesserede ham og holdt ham nede på jorden: Natur, kunst og skateboarding. Det er disse tre fænomener, der er sammenfattet i Element.

Fra skateboardere til skateboardere – cirklen sluttes

Alt, hvad mærket laver, har på en eller anden måde stærke rødder i skateboardkulturen og den livsstil, der omgiver den. Man stræber konstant efter en frihed og ubegrænsethed i alt, hvad der produceres, for netop at give dig plads til at udtrykke dig selv.

Kollektionerne er fyldt med både stilligt og komfortabelt tøj, der passer til et aktivt liv, hvad enten du lever livet på skateboardbanen eller ej. Der benyttes altid kvalitetsmaterialer som blødt bomuld til de skarptskårne T-shirts, croptops og trøjer. 

Ultimative jakker til et liv levet under den åbne, urbane himmel

Måske er mærket allermest (og yderst velfortjent) kendt for deres gennemtænkte og funktionelle jakker, der altid står knivskarpt i gadebilledet. Der er både smæk på farver og snit, men uden at der gås på kompromis med anvendeligheden. Materialet beskytter mod elementernes rasen og sørger for at holde din krop tør uden at holde dig nede, således at du får bevægelsesfriheden til at gøre lige præcis det, du vil. 

Element er langt mere end blot en virksomhed; det er en familie, der sammen deler visionen om at producere gedigent kvalitetstøj til alle, der er på samme rejse som dem selv, og som råder over en ukuelig nysgerrighed og tørst på at finde nye eventyr overalt i verden.