Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
838 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

InWear

InWear er kendt for at kende den modebevidste kvinde. Det danske mærke blev grundlagt i 1969 og har siden skabt kollektion efter kollektion af lækre items, som klæder den feminine form. Modehuset laver tøj til den ambitiøse kvinde, som ikke går på kompromis med hverken snit, print eller kvalitet i en travl og bevægelig hverdag.

InWear – match så det passer dig

InWear skaber tøj, som fremhæver den kvindelige figur med alt fra lækre pullovers i sarte farver til smukke cocktailkjoler, a-snit-nederdele og lækre bluser. Og altid i et farveudvalg som favner bredt. Dog er den røde tråd sarte farver og feminine silhuetter. Materialerne smyger sig om din krop, og lader dig udtrykke din femininitet uden at gå på kompromis med bevægeligheden. InWear gør det til en leg at sammensætte dagens outfit.

Alt fra bryllup til hjemmeaften

Der er ikke noget værre end at have et klædeskab fyldt med tøj, som er svært at sammensætte. Dette gør InWear op med. Deres lækre items går sammen som sæt eller hver for sig. De smukke basisdele er nemme at sætte sammen med dine yndlingsjeans, men hvis du leder efter en stilsikker fornyelse af dit klædeskab, er det let at finde de perfekte dele hos InWear. Med et hav at lækre detaljer og materialer, som smyger sig om din krop, kan du være sikker på at undgå tøjkriser. Sommerens bryllupper kommer sikkert i hus med de smukke blondekjoler, og hjemmeaftenen er reddet med de lækre cardigans i sarte farver, sat sammen med silkebløde bukser.

Inspiration

Tilfør skønne detaljer til din stil fra danske InWear

Hvis du er på jagt efter det perfekte look til dit storbyliv, så er InWear brandet for dig. Dette danske brand blev grundlagt i 1969, og fra starten har filosofien været at tilbyde den urbane og trendy kvinde stilet tøj til hverdagen og de store begivenheder. De kombinerer nysgerrighed, selvbevidsthed, ambition og optimisme i deres kollektioner, der alle er bygget med kvalitet og stil for øje. Det er feminine og stærke silhuetter, der dominerer alle InWears kollektioner som du kan finde lige her på siden. Du finder både de minimalistiske helfarver, der bygger på den skandinaviske minimalisme og de sprælske items i lækre mønstre og farver. Lad dig betage af et brand, der sætter dig i fokus.

Skab det perfekte look med underskønne InWear

InWear giver dig den bedste fusion mellem casual hverdagsmode og en stilet arbejdsgarderobe. Her finder du både de løstsiddende kjoler, der er perfekte til søndagen i haven eller til en eftermiddag med vennerne. Du finder også den obligatoriske blazer i den danske garderobe i lækre materialer og smukke snit. InWear er et brand, der giver den moderne kvinde alt det som hun måtte begære. Vi har sjældent stødt på et brand, der på samme måde formår at lave kollektioner, der taler til så mange forskellige stilarter. Hop i en af de stribede bluser, der vil føre din blazer og dine jeans op til et helt nyt niveau. Det er kun dig selv, der sætter grænserne for dig og din stil i dette udvalg.

Lad din indre fashionista udleve sin drøm gennem de lækre kollektioner fra InWear. Det er rene designs, hvor der er fokus på de små detaljer. Lad dig inspirere og betage af al den stil, som er samlet til dig her på siden. Nu er det tid til, at din garderobe skal nyde godt af den danske mode, som er lige foran næsen på dig. Alle de lækre items er velovervejede og veludførte – du kan trygt sætte din lid til InWear. For et lækkert og spændende look kan du mikse nogle af de enkle items, som en simpel cardigan og en feminin top i mørke farver med et par blå bukser, som vil give din stil en helt afsindig lækker udstråling. Udforsk InWear, som gemmer på den ene lækkerhed efter den anden til dig og din stil lige her på Zalando.dk.