accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Zalando Gavekort

gavekort

AT-NF-Test-MNSNI-Head Den perfekte gave Giv endnu mere glæde med gavekort i et nyt look
1. Vælg dit foretrukne motiv 2. Skriv din hilsen og vælg beløb 3. Vælg forsendelsesmetode

 • VÆLG ET BELØB
 • (256 tegn tilbage)
 • Vælg forsendelsesmetode
  • *
  • *
  • *
  • *
   *
* Obligatorisk felt
Gavekort-indkøbskurven
Din kurv venter på at blive fyldt.
Antal 0 Gavekort
Pris 0 kr
inkl. moms og forsendelse

Shop den perfekte gave til dine kunder og ansatte. Du kan højest bestille 10 gavekort på denne side. Hvis du ønsker at bestille flere, er du velkommen at skrive til orders.giftvouchers@zalando.de.

Gavekort fra Zalando – Den nemmeste måde at sprede ægte shopping-glæde!

Den perfekte gave kan være svær at finde, men med et af Zalandos gavekort, er du sikker på at ramme plet hver gang. Spred glæde til en fødselsdag, juleaften, en reception, et bryllup eller enhver anden festlig lejlighed. Modtageren af kortet kan forkæle sig selv ved at shoppe blandt alle de spændende mærker.


Gavekortet åbner op til et univers af tøj, sko og accessories, hvor du finder alt fra high street brands til high-end produkter til damer, herrer og børn. Der er noget for enhver smag, og garderoben kan nemt blive opdateret med de seneste modetrends, designervarer eller gode basisitems. Du finder tilmed innovativt sportstøj og -udstyr til en aktiv livsstil.


Overrask et familiemedlem, en ven eller kollega med en billet direkte til en fantastisk shopping-oplevelse. Det kan være fødselsdagsgaven til din teenagesøn, der normalt er umulig at købe gave til. Eller til manden, der har alt. Det kan være til din hustru i bryllupsgave eller til en kollega eller forretningsforbindelse som tak for godt samarbejde. Ligegyldigt hvilken relation eller anledning, der er tale om, så er Zalandos gavebevis et sikkert hit. Det er en gave der aldrig skal byttes, som modtageren ikke kan få for mange af, og som altid rammer den rigtige stil.


At shoppe fantastiske gaver har aldrig været nemmere. Vælg selv værdien af gavekortet, og giv modtageren mulighed for at vælge mellem det store udvalg af tøj, sko og accessories, der står og venter på vedkommende.