Gavekort

Et kort. En verden af stil

Gavekort to go

Print-selv

Til dig som vil give gaven personligt.
Starter fra 40 kr

Send via e-mail

Vi sender det direkte til modtagerens indbakke.
Starter fra 40 kr

Gavekort med foto

Lav gavekort
Lav dit eget gavekort!

En unik gave de ikke vil glemme
Starter fra 40 kr

Gavekort som brev

Få et gør-det-selv gavekort

Skab en unik, specialdesignet gave som de vil elske.
Starter fra 400 kr

Send en gaveæske

Vælg et design og find den perfekte besked til dit gavekort.
Starter fra 150 kr

Gavekort til virksomheder

Shop gavekort til virksomheder

Motivation, belønning eller bare som tak.

Har du allerede et gavekort?

Gavekort fra Zalando – Den nemmeste måde at sprede ægte shopping-glæde!

Den perfekte gave kan være svær at finde, men med et af Zalandos gavekort, er du sikker på at ramme plet hver gang. Spred glæde til en fødselsdag, juleaften, en reception, et bryllup eller enhver anden festlig lejlighed. Modtageren af kortet kan forkæle sig selv ved at shoppe blandt alle de spændende mærker.

Gavekortet åbner op til et univers af tøj, sko og accessories, hvor du finder alt fra high street brands til high-end produkter til damer, herrer og børn. Der er noget for enhver smag, og garderoben kan nemt blive opdateret med de seneste modetrends, designervarer eller gode basisitems. Du finder tilmed innovativt sportstøj og -udstyr til en aktiv livsstil.

Den perfekte gave!

Overrask et familiemedlem, en ven eller kollega med en billet direkte til en fantastisk shopping-oplevelse. Det kan være fødselsdagsgaven til din teenagesøn, der normalt er umulig at købe gave til. Eller til manden, der har alt. Det kan være til din hustru i bryllupsgave eller til en kollega eller forretningsforbindelse som tak for godt samarbejde. Ligegyldigt hvilken relation eller anledning, der er tale om, så er Zalandos gavebevis et sikkert hit. Det er en gave der aldrig skal byttes, som modtageren ikke kan få for mange af, og som altid rammer den rigtige stil.

At shoppe fantastiske gaver har aldrig været nemmere. Vælg selv værdien af gavekortet, og giv modtageren mulighed for at vælge mellem det store udvalg af tøj, sko og accessories, der står og venter på vedkommende.

Weniger

Vil du have 10% rabat på din næste ordre?

Tilmeld dig Zalandos nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste bestilling samt inspiration og personlige anbefalinger direkte i indbakken.*

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og er underlagt Googles persondatareglement Databeskyttelseserklæring og vilkår Handelsbetingelser.

Se vores databeskyttelseserklæring for information om, hvordan Zalando behandler dine data.