Filter1

Joha
Katalog

95 varer

Se med her, alle i små og store krudtugler, eller lad jeres forældre eller bedsteforældre shoppe løs i disse bløde, komfortable og smarte kollektioner fra Joha! Der er dømt hverdags-velvære, skønne ture i drømmeland samt tilfredsstillelse hele vejen rundt. Her finder man undertøj og nattøj skabt med omtanke på børns hud og pasformer.

Joha skaber mirakler året rundt!

Der findes mange af dem – dage, hvor ungerne græder, er trætte og pylrede. Mange faktorer spiller ind for det samlede velvære. Men for at trives, kræves ikke mindst det fysiske, som man kan købe sig til. Her byder Joha ind med tidsaktuelle kollektioner kreeret af de lækreste materialer. Det er items til brug om natten i form af nattøj samt hverdagskollektioner i form af undertøj i alle afskygninger. Disse to genrer af tøj til børn er så uimodståeligt vigtige, for når tøjet føles behageligt, så smitter det positivt af på humøret.

Masser af glade dage med dansk tøjdesign på kroppen

Hos danske Joha tager man udgangspunkt i materialernes funktionalitet og sammensætning. Derfor anvendes der også især uld, da det har så mange fordelagtige egenskaber. Det tilpasser sig nemlig til barnets kropstemperatur, hvor det isolerer i kuld samt ventilerer i varme, hvilket gør det brugbart hele året rundt. Man anvender også forskellige materialekombinationer, som eksempelvis uld på ydersiden og bomuld på indersiden til børn med følsom hud. For ekstra lethed kombinerer man også uld med silke. Så der er nok at vælge imellem for alle typer af børn. Man byder også på økologiske produkter, og generelt er der omtanke for både natur og børn, hvilket gør mærket højtelsket blandt alle forældre og deres afkom.

Gå ikke glip af