Med Baum und Pferdgarten får du luksuriøse materialer og eksklusive detaljer helt tæt på egen krop. Brandet forsøder hverdagen og udgør en af dansk modes største succeser. Siden 1999 har det danske brand leveret dualistiske og legende luksusitems til den moderne kvinde, der ved, hvad hun vil. Det afspejler sig i sprudlende kreationer, men altid med et touch af eksklusivitet.

Når detaljerne skaber helheden

Det er de to designere, Rikke Baumgarten og Helle Hestehave, der sammen komplementerer og udfordrer hinanden i hver eneste kollektion. Designerne forener kvalitet og æstetik på bedste vis i nøje afstemte farve- og mønstervalg i særligt udvalgte materialer. Dette er et brand der umuligt kan gå fashionistaens næse forbi. Deres unikke detaljer og udsøgte items, forbereder dig til alle modeøjeblikke. Både til det formelle hverdagslook såvel som aftenselskabet. Kollektionerne er spækket med et ocean af klassikere, som sikre dig et perfekt look, hvor end du går. Intet er overladt til sig selv og selv den mindste syning eller lynlås er gennemført til perfektion.

Baum und Pferdgarten – et navn med en sjov historie

Sæson efter sæson leverer Baum und Pferdgarten items, der er tro mod deres ikoniske signatur. Signaturen er en perfekt kombination mellem funky coolness og eksklusivitet, som stammer helt tilbage fra at brandet fik sit navn. Navnet er et humoristisk sammenspil mellem de to designernes efternavne, Baumgarten og Hestehave. I en god kombination mellem alvor og humor er brandet din leverandør af originale fortolkninger af tidens trends, så du kan få god stil på fuld tid. Med disse flotte kreationer i garderoben, er du sikret et godt udgangspunkt til din garderobe. Tag et kig i det udsøgte udvalg af items, som du aldrig går galt i byen med.

Inspiration

Nutidens styles med Baum und Pferdgarten

Det er så fedt et navn, som Rikke Baumgarten og Helle Hestehave blev enige om i 1999. Baum und Pferdgarten er nemlig så tilpas funky og urban med en underliggende grunge-kant. Samtidig er navnet et genialt ordspil mellem de to designeres efternavne, hvor Hestehave er oversat direkte til tysk. Lige så kreativ og humoristisk firmanavnet er, ligeså personlig og moderne er kollektionerne. Hele grundsignaturen findes i detaljerne, for det er dem, der bruges til at gøre tøjet individuelt. Samtidig får du rock blandet med feminine silhuetter, catwalk-udtryk og en snert af eksklusiv retro. Det er styles med en kreativ og ikke-kommerciel attitude, så du kan sammensætte din personlige stil med masser af karisma. Det er dansk og international mode i en attraktiv forening, hvor de lokale rødder forankres i kombination med et globalt udsyn.

Baum und Pferdgarten er din nye stil

Hos Baum und Pferdgarten elsker man kontraster, så klassiske stilarter brydes ved hjælp af forskellige virkemidler. Man bruger ganske enkelt det rå håndværk samt de kreative ideer effektivt og galant samtidig med, at nye overraskelser konstant popper op. Det er alt fra forskellige tekstilsammensætninger, feminine udtryk kombineret med maskuline effekter, et opsigtsvækkende mønster, festlige detaljer samt alle mulige andre ting. Dermed er kollektionerne fra Baum und Pferdgarten aldrig kedelige – de er smækfyldt med karakteristika og elskværdige finesser, der gør dette danske designermærke til en ren fornøjelse i garderoben. Her finder du masser af forskellige modestykker, hvad enten det er til dagligdagsbrug i jeans og bluse eller en pæn kjole til festlige lejligheder.

Udover de forskellige kontraster samt de mange fine og specielle detaljer, så bruger man også asymmetriske snit, nyskabende længder samt forskellige silhuetformer til at gøre kollektionerne unikke. Det kan være alt fra en særlig slids i en nederdel, et par ærmer til midt på armen eller lige til albuerne, en kjole skåret i en trekantet facon i stedet for de sædvanlige horisontale linjer, samt alt mulig andet. Baum und Pferdgarten er fyldt med detaljerigdom og avantgarde skrædderteknik, som man ikke kan få øjnene væk fra. Det er til modekvinder, der søger et lidt mere utraditionelt look, som skiller sig ud fra mængden på en fashionabel og individuel måde. Det er også eksklusiv mode med materialer i højeste kvalitet. Baum und Pferdgarten har også et brand i omverdenen, som trækker prisen op, men derudover får du stadig premium-tøj, hvor alle kan være med.