Katalog

Populære filtre
25 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Sydkoreansk skønhed med Dr. Jart+

Hvem vil ikke gerne have silkeblød hud, der stråler af sundhed og overskud? Nej vel, det vil vi alle sammen meget gerne. Og en af vejene at gå er med det sydkoreanske brand Dr. Jart+ - som bare udtales Doktor Jart - og deres serie af fremragende produkter til hudpleje, velvære og generel trivsel.

Hos Zalando har vi en stribe af produkterne fra deres sortiment, og der er nok at vælge mellem fra forskellige dagcremer og serum, til øjenpleje og ansigtsvand.

Brandets navn er en sammentrækning af deres catchphrase ‘Doctor joins art’, som betyder, at den kosmetiske videnskab blandes med kunsten. Eller måske endda ligefrem bliver til kunst.

Fra forundring til topklasse kosmetik

Nogle af produkterne har fokus på at dæmpe reaktioner som rød eller irriteret hud, men der er også produkter fyldt med vitaminer og mineraler for at øge brugerens grundlæggende trivsel.

Fra laboratoriet med kærlighed. Dr. Jart+ er udsprunget fra en forundring hos en sydkoreansk entreprenør, der i samarbejde med en hudlæge har skabt en serie af produkter, som er som silkeblød fløjl for din hud og for dit velvære.

Hos Zalando har vi en stribe af forskellige produkter fra det sydkoreanske mærke, der er skabt særligt med tanke på brugere med alle forskellige former for hud. Ud over den almindelige dagcremer, er der produkter med tigergræs og enzymer til kølende effekt og farvekorrektion. Og der er brugt urter, mineraler og et væld af andre lækre ingredienser for at skabe den bedst mulige effekt.

Skønhed på alle hylder

Bakser du med tør hud, er der også en stribe produkter med særligt fokus på udsatte områder som øjne og ansigt generelt. Dr. Jart+ har noget for enhver, for enhver pengepung og for alle hudtyper. Firmaets ‘doktor’ fra laboratoriet forsøger hele tiden at udvikle produkter, der kan hjælpe til øget trivsel hver dag.

Produkterne hos Dr. Jart+ kommer i en stribe forskellige former, og der er ingen grænser, så længe produktet hjælper brugeren. Brandet tager en masse velfungerende elementer fra eksisterende hudpleje og blander dem så på nytænkende og kunstfærdige måder, for at skabe endnu bedre oplevelser for brugerne.

Dr. Jart+s fokus på den kunstfærdige blanding af eksisterende elementer på nye måder er dér, hvor de skaber kunst. Derfor er vi her hos Zalando glade for at præsentere dig for et stort udbud af mærkets mange forskellige produkter, med egenskaber både til hverdag og fest og til alt det indimellem.