236 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981 i Tyskland, og er siden vokset til at blive en af Europas førende producenter af udendørstøj og -udstyr. Uanset om du leder efter udstyr til klatring, nye, gode løbesko, en vandrerygsæk eller sportstøj, så kan du finde det hele hos Jack Wolfskin. Med øje for både stil og komfort, skaber brandet stil- og vejrsikkert tøj til det aktive menneske.

Jack Wolfskin – til vind og vejr

Det aktive menneske har brug for udstyr, som matcher den dynamiske livsstil. Du er ikke bange for hverken vind eller vejr; du er på eventyr. Intet kan dog ødelægge et eventyr som dårligt udstyr. Det ved Jack Wolfskin, og derfor har deres produkter fokus på funktionalitet og holdbarhed. Skabt af aktive mennesker til aktive mennesker. Deres produkter holder dig varm og tør, samtidigt med at de er behagelige og holder år efter år. Hver kollektion er en forbedring af den sidste, da de altid har en finger på pulsen og bliver ved med at optimere deres produkter.

Føl dig hjemme udenfor

Brandet skaber tøj, som du kan bevæge dig i. Så du ikke skal tænke på, om dit udstyr holder, men hvor dit næste eventyr skal føre dig hen. Til turen i regnvejr holder deres hardshell-jakker dig tør. Til den lange gåtur i sommersolen har de skabt de mest behagelige vandresandaler i flere forskellige farver, og til turen i skoven skal du kun koncentrere dig om at have det sjovt, når du er iført deres behagelige og åndbare outdoor-jakker. Vi elsker Jack Wolfskin, fordi de sørger for, at vi kun skal bruge energi på at nyde og tage oplevelserne ind. Udstyret har de sørget for!

Dette er måske noget for dig

Jack Wolfskin

Tyske Jack Wolfskin har solgt outdoor-tøj siden begyndelsen af firserne. Brandet har tøj og tilbehør til de drenge, piger, damer og herrer, som er vilde med udendørs fashion i et solidt design. Det tyske mærke har sit eget udviklede Texapore vejrbeskyttende materiale. Det passer til alt fra high performance til basal beskyttelse med vindtæt, vandtæt og åndbart materiale.

Jack Wolfskin hjælper med at leve en aktiv hverdag

Brandet har været med til at bevise, at det er muligt at se godt ud, mens man er fysisk aktiv udenfor. Active Outdoor-kollektionen er funktionelt tøj til vintersport samt til de, som kan lide at dyrke sport udendørs. Outdoor-brandet opfordrer også forbrugerne til at få sved på panden ved at bruge skoven som træningscenter. I Athletic outdoor-kollektionen er tøjet designet med fleksible og lette materialer. Fx designer tyskerne funktionelle hybridjakker til mænd og kvinder. Jakkerne er åndbare og består af fleksibel fleece samt vindtæt materiale, som er perfekt til dem, der elsker at være aktive udenfor, selv når det er koldt.

Everyday outdoor fokuserer på et urbant miljø og rejser til nær og fjern. Især rygsækkene er designet til daglige eventyr med den rette balance mellem funktion og design i et casual retrolook. Jack Wolfskin arbejder også med et 3-i-1 system, så alle kollektioner kan bruges hele året rundt. Der er fx 3-i-1-jakkerne, som er vandtætte udenpå og varme indeni og kan skilles ad, så du får den bedste fleksibilitet. Du kan også finde huer i fx strik eller fleece, som er designet til at holde hovedet og ørene varme. Ligesom resten af de funktionelle tilbehørsprodukter er de designet til at holde formen, selv når du bruger dem hyppigt eller smider hovedbeklædningen eller vanterne til vaskemaskinen.