109 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Føl naturligheden med El Naturalista. Bag dette brand ligger en stærk vision om at være bæredygtig. Det viser de på smukkeste vis med deres lækre sortiment, som du trygt kan bære med god samvittighed. De viser respekt for miljøet med deres naturlige produkter og med en helt unik miljøbevidsthed.

Dette munder ud i kollektioner, som er naturlige og smukke i udseendet, og som finder inspirationen i omgivelserne og naturen. Her er du sikret komfort og fleksibilitet ud over det sædvanlige. Lad dig inspirere af naturen og forkæl dig selv med perfekt pasform, kvalitet og god holdbarhed med et par af disse sko.

El Naturalista – skønt fodtøj i naturlige materialer

Det spanske brand udnytter mange generationers udvikling af spansk skohåndværk i alle deres kollektioner. Det er ældgamle teknikker, der ligger til grund for alle de modeller, som du ser fra El Naturalista. Det er kun det bedste og mest naturlige, der er godt nok til deres styles.

De naturlige materialer tæller læder, naturfarvet skind og genbrugeligt gummi. Her vil du blive overrasket over den stil og den finesse, dette brand formår at inkorporere i alle deres designs. Hop i et par af de røde sandaler, der er udformet i naturskind, der vil være det perfekte match til din lyse sommerkjole.

Du finder også et udvalg af de flotteste støvletter i organisk læder fra dette sortiment. Tag dem på til et par skinny jeans og en flot trenchcoat. El Naturalista designer til den modne kvinde, der kræver gode materialer og en pasform, der virkelig sidder lige i skabet.

Find den perfekte tilføjelse til din skohylde i dette sortiment, hvor det er dig, din velvære og din stil, som er i centrum. På Zalando.dk finder du et slående udvalg af kvalitetssko fra nogle af de største brands på markedet.