Katalog

Populære filtre
2.972 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bershka — et friskt pust i modeverdenen

Med en cool blanding af trendy, urban og styles, der aldrig går af mode, har Bershka sat sit eget præg på modescenen. Deres udsyn er ungt og hipt uden at være utilgængeligt. Her er der plads til alle!

Perfekt balance mellem trendy og klassisk

Vidste du, at Bershka blev skabt tilbage i 1998? Det er et af de high-street mærker, som i mange år var lidt i baggrunden, men der er sket virkelig meget siden da. De er gået fra at være et næsten ukendt mærke til at være en go-to for mange, der er ude efter trendy items. Deres kollektioner er et godt mix af trendy styles og klassikere, du altid har brug for. Uanset om du er på jagt efter et par jeans og en simpel højhalset trøje, fordi efteråret banker på, eller et af sommerens store trends, kan du finde det her. 

Kollektionerne balancerer mellem trendy og basis varer på skønneste vis, og du kan altid finde noget, som kan bruge, og som passer ind i din eksisterende garderobe.

Bershka rammer altid sæsonens trends, og med stor diversitet i kollektionerne, kan man finde et outfit til enhver lejlighed. Uanset om du leder efter et sjovt look til sommerens festival eller en varm trøje til en kold efterårsdag, har du mange muligheder her.  

Slip din indre eventyrer løs

Unge, eventyrlystne mennesker, der går op i trends og interesserer sig for musik, sociale netværk og teknologi. Hvis du kan se dig selv i denne beskrivelse, kan du med sikkerhed finde noget hos Bershka.  

Med deres mix af forskellige styles har de noget for enhver smag og noget, som man let kan kombinere med det, man har derhjemme. Ofte vil du kunne bruge det i flere år frem. Så uanset om du skal til jobsamtale eller på festival, har Bershka et outfit til dig. Der er virkelig gjort meget ud af, at deres kollektioner til mænd f.eks. rammer samme noter som tøjet til kvinder. Her finder du mere end smarte jeans og T-shirts – selvom de også klarer disse til perfektion. Blandt vores yndlings items er de klassiske styles blandt de ellers meget urban, trendy items. Du finder et fabelagtigt udvalg af festkjoler hele året rundt. Ønsker du et par træningsbukser eller leggings til at slappe af i eller en varm strik til kolde vinteraftner, er der også et stort udvalg til dig.

Bershka har også accessories til både kvinder og mænd. Der er sneakers til mænd og kvinder i mange afskygninger, fra de traditionelle sorte eller hvide sneaks til spraglede sneakers i alle regnbuens farver. Der er cool rygsække og bæltetasker til mænd og smarte håndtasker og gå-i-byen tasker samt rygsække og bæltetasker til kvinder. 

Bæltetasken har virkelig fået en renæssance, men i dag er en bæltetaske ikke helt som dem, du måske huske fra din barndom. Der er gjort meget ud af at skabe moderne udgaver af denne gamle kending. Mange vælger også at style den anderledes, og i stedet for at bærer den på traditionel vis i taljen, vælger mange at slænge den over skulderen, så den krydser brystet. De har også fede støvler og højhælede sko. 

Husk altid at tjekke accessories til både mænd og kvinder, nogle gange finder man lige det man mangler i den anden kategori.