Mode online

Populære filtre

H2O Fagerholt - tøjet til dig med en aktiv livsstil

H2O er et velkendt dansk sportsbrand, som har været i tøjbranchen i mange år. H2O Fagerholt er en videreudvikling af det sporty tøjmærke, og er et moderne brand for kvinder, som har en aktiv livsstil og hverdag. Designteamet bag er mor og datter, Julie og Bex Fagerholt. De har designet deres tøjlinje ud fra ønsket om at fremstille et lækkert og trendy modebrand, som nedbryder grænserne mellem hverdagstøj og træningstøj til kvinder og piger.

Ideen med at lancere brandet opstod efter en samtale mellem designerparret, om problemerne ved ikke at have hverdagstøj, til job og fritid, som har samme kvaliteter og funktionalitet som træningstøj. I en travl, varierende og til tider turbulent hverdag, er det ikke optimalt, at man som aktiv kvinde bliver nødt til at skifte tøj. Så hvorfor ikke designe hverdagstøj, som kan sammensættes på kryds og tværs, og som du kan have på hele dagen, uanset hvad den byder på? Se udvalget her hos Zalando.

H2O: Træningstøj og hverdagstøj på samme tid

Det afslappede og lækre tøj fra H2O Fagerholt er hverken fugl eller fisk, hverken træningstøj eller hverdagstøj, og på én gang begge dele. Brandet udvisker grænserne, og laver sjovt og funktionelt tøj, som giver plads til bevægelse. Samtidig med at du kan udfolde din helt egen personlige tøjstil. Derfor er tøjet også bevidst designet, så det kan mixes og matches på tværs af farver, styles og æstetikker. Præcis som du vil have det. Prøv for eksempel en farverig sports BH sat sammen med et par løse jeans og din yndlingsjakke, eller find på andre gode outfits når du udforsker udvalget her hos Zalando.

Tøj skal ifølge makkerparret bag brandet sidde godt og føles godt på kroppen, uanset om du sidder, går, løber eller hvad du end laver i løbet af dagen. For tøj skal mere end blot se godt ud. Det skal fungere og få os til at slappe af og have det godt med os selv. Livet er ganske enkelt for kort til tøj, der føles ubehageligt og begrænser dine muligheder for fysisk udfoldelse.

H2O arbejder for en bæredygtig modeverden

H2O arbejder aktivt for en mere bæredygtig modeverden. For eksempel har de søsat samarbejder med platforme, hvor forbrugerne kan sælge og købe brugt tøj, med en særlig sektion, hvor der kun sælge brugte produkter fra H2O. Et tiltag, der har til formål at forlænge tøjets levetid.

Hos Zalando gør vi, hvad vi kan, for at det skal være nemt for dig at købe tøj, der er så bæredygtigt som muligt. Derfor kan du nemt søge på bæredygtigt tøj hos os. Du skal blot vælge det i filteret og følge vores grønne bæredygtighedslabel. Denne gives til produkter der for eksempel er lavet af genbrugsmaterialer, eller på anden vis er med til at reducere vandforbrug og andre ressourcer i tøjproduktionen.