Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
558 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Lad ikke trends og tendenser sætte en stopper for netop din stil. IVY & OAK bevæger sig længere end tidens største trends - de tager allerede hul på de næste. De skaber essentielle looks, som du kan bære på tværs af stile og sæsoner. Giv dine looks et feminint touch med tidløse items.

Minimalistiske tendenser fra IVY & OAK

IVY & OAK bringer feminine vibes til selv de mest simple silhuetter. De formår altid at opbygge helt unikke styles, der altid er on-trend. De udforsker en tidløs stil, som du kan nyde godt af i din garderobe. Smukke plisserede nederdele, der skaber en feminin silhuet, kan du nemt style med en nedtonet T-shirt, der sammen med et par støvletter skaber et skarpt hverdagslook. De kombinerer det naturlige med det forfinede og elegante. Vi er helt vilde med den måde, hvorpå de giver feminine styles et twist med kantede snit. Smukke blondebluser stukket ned i et par skræddersyede bukser med et par pumps giver dig et unikt look til arbejdsdagen.

Stilet minimalisme med kant

Lad dig ikke begrænse, men udforsk og udvid. En smuk IVY & OAK uldfrakke i en cremet beige vil altid være et smukt valg. Det er et item, som du nemt kan hive frem fra skabet år efter år. Lad den afslutte dit look med et par skinny jeans, en vamset sweater og et par feminine hæle. De høje hæle vil give de casual looks en unik kant, der også er med til at gøre dette brand så elsket. Deres items er enkle i deres designs, men sat korrekt sammen giver de et komplekst og moderne udtryk. Arbejd med trøjer og T-shirts for et lækkert lag-på-lag look, der er perfekt i hverdagens jag.