Det norske outdoor skimærke har sat dagsorden for tøj til en aktiv livsstil, siden Mount Everest blev besteget af en bjergbestiger med Bergans-tilbehør under armen. Al tøjet fra brandet, som har eksisteret i over et århundrede, er utroligt teknisk avanceret, og der sørges blandt andet for, at du har den perfekte kropstemperatur, uanset hvilken aktivitet du har gang i. Derfor kan du vælge imellem både varme og tynde jakker samt bukser og leggings og meget mere til både damer og herrer i det store udvalg.

Bergans er avanceret skimode til bjergene

Bergans har lanceret sin mest avancerede alpine kollektion til dags dato. Udvalget er nøje gennemtænkt når det kommer til forskel på mænd og kvinder. Vi er meget forskellige, når det gælde varmeregulering, hvilket kan bemærkes i tøjets form og tekniske detaljer. Mænd og kvinder fryser forskellige steder på kroppen. Derfor er der benyttet varieret dun og syntetisk isolering til damer og herrer. Al tøjet har det tilfælles, at det giver den perfekte arbejdstemperatur til musklerne.

Sporty mode til en aktiv hverdag

Produkterne skal gøre, at du har endnu mere lyst til at være udendørs, hvilket normalt er tilfældet, hvis du elsker en aktiv livsstil og er godt tilpas på samme tid. Det gælder ikke kun teknologien, men også designet. Det kan godt være, at der er fokus på eventyrlystne sjæle, der går på udfordring i naturen, men sortimentet byder også på cool rygsække i forskellige størrelser og farver, som giver mulighed for at benytte dem både til studie og sjov. Der er også trendy og sporty T-shirts, der kan kombineres med et par jeans, og hvis du trækker en norsk fleecejakke over hovedet, så vil du være klar til at gå en tur med hunden. Den aktive mode har ingen grænser.