accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra DESIGNERS REMIX

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
53 varer

DESIGNERS REMIX

Danske DESIGNERS REMIX emmer af skandinavisk og tidløst design. Ved første øjekast kan man fornemme den gode kvalitet og mærkets fokus på detaljer. Kollektionerne består af klassiske items, hvor der eksperimenteres med sæsonens tendenser i form af interessante deltajer. DESIGNERS REMIX handler om skabe feminine og karakteristiske designs, som skal være en fryd at tage på hver dag.

Klassiske designs til den sofistikerede kvinde

Chefdesigner Charlotte Eksildsens mission er at få kvinder til at føle sig smukke og elegante, når de iklædt tøj fra DESIGNERS REMIX. Det handler om at skabe klassiske items, som er favoritter i en kvindes garderobe i lang tid. I vores sortiment finder du tidløse styles såsom kassebukser eller a-formede nederdele. Vælg dem i en klassisk sort for et stilet look. Er det allerede en garderobefavorit? Så prøv kræfter med en mere eksperimenterende udgave. Måske et par kassebukser i en stærk og klar farve, eller en plisseret nederdel for et mere trendy og sæsonpræget look.

Dette brand er til den positive og sofistikerede kvinde, der er livsglad og ønsker at udfordre ens egne modsætninger. Det sofistikerede look stråler ud af kollektionerne fra mærket, som er inspireret af asymmetri og geometriske silhouetter. Inspirationen er tydelig at se. Kjolerne fra det danske brand består ofte af asymetriske ærmer eller udskæringer, som giver dit outfit en kant, du ikke finder andre steder. Hvis du ønsker at tilføre dit look en cool note, så prøv kræfter med et par bukser med trendy slids. Gå på opdagelse i kollektionerne og find din næste stilfulde opdatering.