Populære filtre
209 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Det er heldigvis stadig muligt at finde på nyt inden for modebranchen. Det er DESIGNERS REMIX et strålende eksempel på. Her formår man at overraske og imponere takket være et kreativt talent samt den helt rette baggrund. Det er modetøj, som du kan skille dig ud i, så du kan være med på tidens individuelle stilarter.

DESIGNERS REMIX gør dine looks håndgribelige

Man ser det tydeligt i kollektionerne fra DESIGNERS REMIX; at hovedfokus ligger inden for minimalisme og arkitektur. Dermed tænker man også uundgåeligt på den danske designkulturarv med organisk modernisme samt funktionalitet som nøgleelementer. Man tænker dermed umiddelbart forudsigelighed, men designerens kreativitet kombineret med ny, opdateret teori og viden som basis betyder uforudsigelighed og dermed nye overraskelser. Det er tøj, som imponerer og fascinerer på samme tid takket være forskellige unikke tvists i formsproget.

Designinspiration med komplet uniqueness

Er du træt af at se på kollektioner, der nærmest er produceret på samlebånd, og som ligner enhver anden i gadebilledet? Så prøv noget nyt eller fortsæt hos yndlingsmærket DESIGNERS REMIX. Her bliver snit, folder, længder og udsmykninger brugt på en helt ny måde, så man ikke kan undgå at tænke ready-to-wear highend fashion. Det er innovation og fremtidens formodentlige styles indhyllet i en skandinavisk grundskal. Det hele er naturligvis skabt i premium-materialer, så komforten er helt i top. Det samme er funktionaliteten, hvad enten det drejer sig om kjoler, bukser, bluser, toppe eller alt mulig andet. Så indtag hverdage og fester i et look med pondus og kvalitet fra inderst til yderst!

Inspiration

DESIGNERS REMIX

Har du fået nok af kommercielle tøjmærker, der produceres på samlebånd? Så er der hjælp at hente hos DESIGNERS REMIX, som Charlotte Eskildsen står bag. Hun er indbegrebet af personlig design, hvor man altid kan se og mærke hendes passion. Samtidig har foretagendet en tilpas størrelse, der gør kollektionerne interessante og individuelle, da de ikke ses alle vegne. Eskildsen har sit helt eget blik for moden, så man oplever ægte wow-faktor, fordi tingene ikke er set før. Tøj er universelt overordnet set, men dette danske designermærke formår at forny og inspirere i en branche, hvor man ellers har set meget. Her tænker man ikke konformt og klassisk, men giver i stedet tingene en ny funktion, som udtrykkes i de mange iøjnefaldende detaljer. Det kan være pynt, udskæringer eller farver, for klassiske former vrides og foldes på en ny måde, som også gør mærket avantgarde.

DESIGNERS REMIX

Man opdager noget nyt, hver gang man klikker sig gennem kollektionerne fra DESIGNERS REMIX. Her får mode en ny betydning. For selvom grundinspirationen er skandinavisk og minimalistisk, så henter designeren også inspiration fra andre kulturelle kilder. Arkitektur og funktionalisme er ligeledes en del af designprocesserne, hvilket også ses på slutprodukterne, der både indeholder æstetiske detaljer samt elegance og uniformlignende detaljer. På trods af alle disse krævende skrædderkundskaber er tøjet stadig komfortabelt og super lækkert at have på. Professionalismen skinner igennem på alle niveauer, så dit nye look udstråler den kvalitet, som et ægte designermærke bør gøre. Det er tøj til hverdag eller fest med præcis den coolness-faktor og personlige attitude, som er så skattet inden for modeverdenen.