accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra DESIGNERS REMIX

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Nyheder
Anledning
86 varer
  • 1
  • 2

DESIGNERS REMIX

Siden år 2002 har Charlotte og Niels Eskildsen domineret modeverdenen med flot dansk minimalitisk dametøj. Hvert år kommer der nyt tøj på gaden, som beviser at de har fat i den rette tilgang når det kommer til innovativt kvindetøj. Derfor har de blandt andet tidligere vundet “brand of the year” ved Danish Fashion Award.


Smukt og elegant tøj som aldrig går af mode

DESIGNERS REMIX skaber feminint og karakterisk kvindetøj. Frontdamen Charlotte Eskildsen arbejder efter, at hver dag skal nydes, og at dette kommer indefra. Det handler om at føle sig smuk og det ønsker hun, samt de andre bag det danske tøjmærke, at du føler dig - med for eksempel din nye kjole. Modegiganten med base i København henvender sig især til positive sofistikerede kvinder med ben i næsen. Det er til kvinder som er nysgerrige efter hvad livet bringer og interesse i at gå på opdagelse lige meget hvilke udfordringer der kan opstå hen ad vejen.

Eskildsen skaber “forever” kollektioner som de danske kvinder kan have i klædeskabet i flere årtier. Det ses blandt andet i brandets Signaturekollektion, som byder på elegant og minimalistisk tøj. Det er til dig som elsker arktitektur på tøj og som tør skille dig ud fra mængden med en anderledes stil. Du kan være yndefyld med de assymetriske silhuetter i udsøgt materiale med Signature, men du kan også kaste et blik på den franskinspirerede pret-a-porter kollektion her på siden. Her henvender den danske modekvinde sig mere til de urbane damer, som søger en ny cool kjole eller bluse. Det vil sige at der findes DESIGNERS REMIX til flere forskellige moderne og sofistikerede kvinder, det vigtigste er at du føler dig smuk og tilpas.