Sko, tøj og accessories fra DESIGNERS REMIX

Mærke
Pris
314
314
5995
5995
krkr

69 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1
ROMY RUFFLE - Skjortebluser - light blue MADISON - Pliceret nederdel /Nederdele med folder - navy TRAVIS - T-shirts print - black MALLORY - Strikpullover /Striktrøjer - cinnamon/creme EMILY - Bluser - cream MALLORY - Bukser - cinnamon/creme MALLORY FLARE - Strikpullover /Striktrøjer - black ERIN BELT - Skindbukser - black ETTA - Skindbukser - navy AMELIE - Sommerkjoler - black ASHLEY - A-snit nederdel/ A-formede nederdele - black ERIN - Lædernederdele - black SYDNI RUFFLE TIE - Strikpullover /Striktrøjer - navy CANDY - Læderjakker - dusty rose Sommerkjoler - cream TORI - Strikpullover /Striktrøjer - blue RIBLY - Blyantnederdel / pencil skirts - light grey CANDY - Læderjakker - blue LUCIE - Maxinederdele - black JERRY - Bukser - black LUCIE - Cocktailkjoler / festkjoler - white SIMONE - Bluser - blue SIMONE - Blusekjoler - blue KELSEY - Sommerkjoler - medium MAYKA - Sommerkjoler - dusty red Blyantnederdel / pencil skirts - black VICKI CABLE - Strikpullover /Striktrøjer - grey melange Strikpullover /Striktrøjer - dark green JENY - Etuikjoler - navy ETTA - Skindbukser - black LILA - Cocktailkjoler / festkjoler - black Strikpullover /Striktrøjer - ivory JERRY - Overall / Jumpsuit /Buksedragter - black WAKE - Overall / Jumpsuit /Buksedragter - black WAKE - Sommerkjoler - green WAKE - Bukser - green JENY - Strikkjoler - black MAYKA - Sommerkjoler - black MAYKA - Bomberjakke - navy CASEY - Strikkjoler - dusty red MAYKA - Sommerkjoler - cream MILLA - Bluser - dusty red Bukser - red SEA SHELL - Sommerkjoler - navy Blyantnederdel / pencil skirts - powder

Det er altid med fuld knald på den gode smag, når DESIGNERS REMIX er ude med en ny kollektion. Klassisk mode med fokus på at skabe et stilrent og lækkert look, og så tilmed med omtanke for miljøet. Det er både noget til fest og til hverdag, og med en underspillet farveskala, er det perfekt til at matche med noget fra tøjskabet derhjemme.

Et klassisk og tidløst look med DESIGNERS REMIX

En sans for detaljen, og en lækker feminin følelse når tøjet i brug, er nogle nøgleord for DESIGNERS REMIX. Man kan ikke undgå at føle sig godt tilpas i tøjet, og hvad enten du er til slimfit og en mere løs hippiestil, så er der bukser i moderigtigt snit til dig. Moden er klassisk og romantisk, og giver dig et fashionstatement, der er et billede på den sofistikerede og elegante kvinde. En løs bluse i neutrale farver glider perfekt udover sommerkjolen, når solen går på hæld. Eller en lækker frakke, når efterårets blæst sætter ind.

Et klassisk remix af stil

Brandet er hjertebarnet af designeren Charlotte Eskildsen. Hun startede brandet i 2002, og har ikke set sig tilbage siden, med udvidelse af repertoiret til både børnelinje og accessories. En hjørnesten i brandet er fokus på grøn og bæredygtig produktion, og Eskildsen har brugt meget tid på at finde materialer, der allerede er produceret og som restlager bare venter på nyt liv. Det har brandet givet, og den tilgang betyder samtidig, at kollektionerne er lavet i små og eksklusive portioner, hvilket som ofte gør et design fra Eskildsen til en eftertragtet vare. Hendes gode sans for mode har både vundet priser og masser af tid som ekspert på tv, ligesom hun har ageret mentor for nye ansigter i fashion.

Inspiration

DESIGNERS REMIX

Siden år 2002 har Charlotte og Niels Eskildsen domineret modeverdenen med flot dansk minimalitisk dametøj. Hvert år kommer der nyt tøj på gaden, som beviser at de har fat i den rette tilgang når det kommer til innovativt kvindetøj. Derfor har de blandt andet tidligere vundet “brand of the year” ved Danish Fashion Award.

Smukt og elegant tøj som aldrig går af mode

DESIGNERS REMIX skaber feminint og karakterisk kvindetøj. Frontdamen Charlotte Eskildsen arbejder efter, at hver dag skal nydes, og at dette kommer indefra. Det handler om at føle sig smuk og det ønsker hun, samt de andre bag det danske tøjmærke, at du føler dig - med for eksempel din nye kjole. Modegiganten med base i København henvender sig især til positive sofistikerede kvinder med ben i næsen. Det er til kvinder som er nysgerrige efter hvad livet bringer og interesse i at gå på opdagelse lige meget hvilke udfordringer der kan opstå hen ad vejen.

Eskildsen skaber “forever” kollektioner som de danske kvinder kan have i klædeskabet i flere årtier. Det ses blandt andet i brandets Signaturekollektion, som byder på elegant og minimalistisk tøj. Det er til dig som elsker arktitektur på tøj og som tør skille dig ud fra mængden med en anderledes stil. Du kan være yndefyld med de assymetriske silhuetter i udsøgt materiale med Signature, men du kan også kaste et blik på den franskinspirerede pret-a-porter kollektion her på siden. Her henvender den danske modekvinde sig mere til de urbane damer, som søger en ny cool kjole eller bluse. Det vil sige at der findes DESIGNERS REMIX til flere forskellige moderne og sofistikerede kvinder, det vigtigste er at du føler dig smuk og tilpas.