Populære filtre
sizes
brands
Farve
Sportsgrene
Pris
Materiale
Bæredygtighed
141 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Kom godt i gang med din træning i moderigtigt og behageligt træningsoutfit, der passer ikke kun til dine behov men også til din stil. Udviklet til at kunne give din krop den bedst mulige fleksibilitet og bedste forudsætninger for at træne, er denne kollektion fyldt med overraskelser til din træning. Træn i stil, og pres dig selv til det yderste.

adidas by Stella McCartney

Sportswear er meget mere end bare praktisk. Det er en vigtig balance mellem begge dele, og noget der er vigtigt, når du træder ind i motionscentret. Denne serie fra adidas by Stella McCartney er fyldt med feminint træningsudstyr i sæsonens mest moderigtige farver. Forkæl dig selv med et par nye sneakers og et yogaoufit i rosa nuancer, der understreger en feminin attitude. Tøjet er funktionelt og giver dig den bevægelighed du har behov for mens du træner. I kollektionen finder du træningstøj, sko og artikler til alt fra svømning og yoga til udendørs aktiviteter - og naturligvis praktiske tasker til at have det hele i.

Pink, blomster og 80er

Opdater din garderobe med træningstøj og forkæl dig selv med feminine modeller. Et sporty look er ikke kun brugbart til din træningstimer, men kan i den grad også bæres i din fritid. Blomstrede prints og sarte nuancer danner et feminint look. Sørg for at også dit træningsoutfit har en stil, der er gennemført med de rette sneakers og sport bh’er. Du finder smarte outfits til både indendørs og udendørs aktiviteter, samt både kolde og varme sæsoner. Mangler du tilbehør til din træning så indeholder kollektionen også yogamåtter og accessories. 80’ernes lak har også fundet sig vej til dette sortiment, hvor taskerne har taget det glamourøse til sig.

Gå ikke glip af