Sko, tøj og accessories fra Disney

Filter (1)

8 varer

Disney – Bring tegnefilmen til tøjet

Det amerikanske medieselskab Disney er verdensberømte for deres fængende, eventyrlige historier og elskværdige karakterer. Disney står bag en lang række store klassikere som Mickey Mouse, Anders And, Fedtmule, Aladdin, Peter Pan, Klokkeren fra Notre Dame, Junglebogen og mange, mange flere. Nu kan dit barn få noget tøj, med motiver fra de populære film og serier! Disney har nemlig lanceret denne omfattende kollektion af lækkert børnetøj. Tøjet fås til både drenge og piger, og i et væld af forskellige kategorier. Her er både kjoler, T-shirts, trøjer, nattøj, undertøj og meget mere. Alt sammen i et væld af forskellige farver og designs. Der er sikkert også noget Disney, der har lige præcis dit barns yndlingskarakter på, og som er i en farve, som han eller hun kan lide. - Måske endda i barnets yndlingsfarve! Du kan få alt, lige fra Mickey Mouse T-shirt til Cars-sandaler til dit barn. Disneys klassikere er i sandhed tidsløse, for du har givetvis selv set de samme tegnefilm med de samme karakterer som barn, som ser barn ser nu. Så måske kan i begge to få glæde af noget sødt børnetøj fra Disney. Dit barn vil sikkert else, at ahve yndlingsfiguren på sin T-shirt, sit nattøj eller sine sko.

Disney - Tidsløst tøj med de klassiske karakterer

Overrask din dreng eller pige noget lækkert tøj fra Disney med hans eller hendes yndlingskarakter fra tegnefilmene på. Der er ingen slinger i valsen når Disney animerer film, og det samme gør sig gældende når de designer tøj. Tøjet er nemlig udarbejdet i godt materiale og med nuttede designs, der fremhæver den søde barnesjæl i dit barn. Tag et kig på siden her i fællesskab med dit barn, der vil sikkert være nogle modeller, som dit barn vil kunne lide. Sortimentet kombinerer det bedste fra to verdener, idet det både er i en enormt god kvalitet og til en aldeles fordelagtig pris. Så du kan sagtens forkæle dit barn med noget nuttet tøj fra Disney uden på nogen måde at sprænge budgettet. Disneys store størrelse gør nemlig, at de kan producere i så stort et oplag, at prisen kan holdes helt i bund, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Her på Zalando.dk finder du et bredt udvalg af det søde tøj fra Disney, og med mere end 79 forskellige varer er der sikkert også en, der tiltaler både dig og dit barn.

Det amerikanske massemedieselskab Disney blev startet af Walt og Roy Disney i 1923. Det enorme foretagende er kendt over hele verden, specielt for sine mange tegnefilm med diverse figurer, der er blevet kult i hele verden. I dag tilbyder selskabet også et væld af forskellige produkter til børn, så de små poder kan få glæde af de mange sjove figurer. Særligt de mange kollektioner af børnetøj er blevet et kæmpe hit hos både piger og drenge. Der tilbydes en lang række beklædningsgenstande med tryk og motiver fra de mange tegnefilm, så dine børn kan blive klædt på i farverigt tøj, med alt fra Mickey eller Minnie Mouse til Snehvide og Bambi samt meget andet. Vi kender alle sammen de søde og sjove figurer med forskellige personligheder fra alverdens tegnefilm, og ethvert barn vil blive glædeligt overrasket over noget tøj eller nogle accessories fra det verdenskendte mærke. Disney byder på alt fra tøj og sko til diverse tilbehør til dagligdagsbrug.

Disney – produkter med motiver fra de verdensberømte tegnefilm!

Hvis du ønsker at forkæle dine børn med nogle produkter fra Disney, så er udvalget på Zalando.dk et godt sted at starte. Her finder du alt fra søde nattrøjer, T-shirts, trøjer samt sko med tryk og billeder af de forskellige figurer. Vælg et par søde sneakers med motiver fra filmen ‘Cars’ eller et par trendy basketstøvler med Minnie Mouse. Du finder også håndklæder, sengetøj, gardiner samt puder, drikkedunke og meget mere fra det amerikanske mærke. Ethvert barn vil elske at blive puttet i en nyredt seng med et kæmpe tryk af Mickey Mouse. Med de mange forskellige produkter har du mulighed for at indrette dit barns værelse efter et bestemt tema. Vælg barnets yndlingsfigur og indret værelset med nogle produkter fra Disney. Du kan dermed skabe en hyggelig oase, som dit barn vil elske at lege i. Oplev alle de populære kollektioner af tøj og artikler fra Disney her på Zalando.

Dette er måske noget for dig