Populære filtre
20 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Fransk hverdagsluksus: Christophe Robin hårprodukter

En smuk hårfarve kræver mere end en dygtig kolorist, det kræver masser af pleje. Derfor har alle hårprodukter fra den franske stjernefrisør Christophe Robin fokus på først og fremmest at give håret masser af kærlighed, pleje og fugt. Skaberen af disse underskønne produkter designede sin produktlinje, da han efter mange års søgen ikke havde fundet et plejeprodukt, der kunne vedligeholde hans kunders nyfarvede hår.

Inspireret af ideen om at en hårfarves kvalitet er direkte afhængig af hårets kvalitet, har Christophe Robin siden 1999 skabt shampoo, balsam, stylingprodukter og masker med milde og naturlige ingredienser. Produkternes unikke kombination af ingredienser som havsalt, citron, roser og kaktusolie gør dem ligeså velduftende, som de er plejende.

Velfugtet og glansfuldt hår med Christophe Robin hårprodukter

Hos Zalando finder du altid et bredt udvalg af Christophe Robins lækre hårprodukter. Hans serie af produkter til farvet hår giver de behandlede lokker den nødvendige pleje, så din farve kan stråle endnu længere.

Rens hår og hovedbund i dybden. Christophe Robins milde og rensende shampooer, masker og dybdegående hovedbundsscrubs renser uden at strippe håret for næring og fugt. Hvis du elsker at leje med farver og forskellige udtryk, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit hår kan holde til det. Gå på opdagelse i serien af semi-permanente farvegels, der både plejer og giver hårfarven fornyet glans. Disse innovative farveprodukter er også perfekt til dig, som bare ønsker at give farven et pift.

Hår, der trænger til ekstra fugt, får en kærlig behandling med de naturlige masker, balsam og lette leave-in-produkter. Produktserien er bred, fordi den franske frisør ved, at ikke to manker er ens. Din hårpleje er dybt personlig, hvorfor det er vigtigt, at din hårplejerutine er skræddersyet til netop dit hår.

Traditionelle ingredienser med et moderne twist

Hos Zalando elsker vi velduftende hårprodukter, der giver håret en frisk duft dagen lang. Christophe Robins hårplejeprodukter benytter traditionelle opskrifter, når han kreerer nye produkter. Ved at give dem hans signatur-twist, lever de altid op til hans kunders høje krav til vedvarende og dybdegående pleje.

Oplev koncentrerede og milde produkter til alle typer hår. Hvis du har krøllede lokker, vil du elske de plejende hårprodukter, der er fri for parabener og silikone. Kram dine krøller med plejende balsom og serummer, så de får fornyet liv og volumen.

Når hårets fulde potentiale slippes løs, sker der magi. Produkterne giver øjeblikkelige resultater og langvarig pleje. Med dette franske brand er der ingen midlertidige løsninger.