Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Mønster
Kollektion
128 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Chie Mihara er i den grad en designer med international erfaring. En spændende opvækst og ophold i modemetropoler som New York har været med til at forme designerens designstil. Du kan godt glæde dig til en bred vifte af eksklusive looks og sko spækket med attitude.

I januar 2002 lancerede hun sin skolinje i Spanien med henblik på, at tilbyde kvinder noget unikt fodtøj. Designet af en kvinde til kvinder med fokus på komfort og design. Skodesignet matcher kvinders behov. Det er for den feminine kvinde, som ikke ønsker, at gå ned på komfort.

Chie Mihara – charme, stil og selvtillid

Ved at trække på vintage referencer fra 30’erne og 70’ernes humor bringer Chie Mihara feminine silhuetter med humoristiske detaljer til live i den skønne kollektion af fodtøj til alle sæsoner. Brandets unikke tilgang til komfort og stil tager moderne æstetik til nye højder.

Modeskoene har opnået international anerkendelse. Amerikanske Bergdorf Goodman, Selfridges i London og Le Bon Marché i Paris forhandler skokollektionerne og er et glimrende eksempel på brandets stigende popularitet. Målet er at designe fodtøj, der er femint, sjovt og komfortabelt, så hver dag bliver en fest.

Hver Chie Mihara sko er udstyret med en anatomisk sål. Designet specielt til at imødekomme kvindefoden. Designeren trækker på sin egen multikulturelle historie i designprocessen. Brasilien viser den feminine side, Japan sætter sine spor i design teknikkerne, USA er det komfortable og praktiske og Spanien er kilden til den høje kvalitet.

Enhver kvinde ønsker at være attraktiv. Med udvalget på Zalando.dk, kan de skønne sko blive fast inventar i dit klædeskab. Den multinationale og kreative skodesigner giver dig sit bedste bud på denne sæsons must-haves til jeans og kjoler. Find inspiration til din nye garderobe lige her.