Populære filtre
sizes
brands
Farve
Pris
Materiale
Bæredygtighed
Mønster
530 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Skandinavisk mode er en stilretning, der ofte nævnes herhjemme, hvor den er startet, men også i udlandet har den nået nye højder. Bruuns Bazaar har været med til at sætte standarden siden 1994 – og de sætter den højt! Her får du nemlig ægte designertøj, hvor passion, ekspertise og en kærlighed til skrædderfagets klassiske håndværk munder ud i de lækreste personlige looks.

Brødrene Bruun og chefdesigner Lene Borggaard, som har vundet adskillige priser, styrer slagets gang med sans for detaljen og tungen lige i munden. Stilen er nemlig enkel og klassisk i ofte uniformsagtige silhuetter, som stiller store krav til designerne. Det er nyfortolkninger af enkle looks, som så tilføres et twist af nutidens stilelementer.

Bruuns Bazaar – ubekymret mode!

Strømlinet og essentiel, sofistikeret og luksuriøs – det er blot nogle af de nøgleord, der beskriver Bruuns Bazaar. Her får du modetøj med attitude, hvor designerne er gået all-in på det individuelle look. Det meste ligger i skrædderkunsten, de unikke former samt de veludvalgte tekstiler.

De enkle snit og stilrene linjer stiller store krav til designerne. De kan nemlig ikke gemme sig bag bling-bling og andet pynt. Her kommer deres talentfulde evner for alvor til skue – og det er en fornøjelse at kigge på, men også en fornøjelse at have på. Hver en detalje er skabt med perfektion og sans for de helt små finesser.

Bruuns Bazaar er et mærke, som høster stor ros herhjemme og i udlandet. Mærket er også populært blandt celebrities og modebloggere, der altid har brug for at fremstå velklædt i et personligt outfit. Både rockstjerner, modedivaer, popfænomener, skuespillere og andre kreative folk elsker nemlig mærket ligeså højt som alle andre segmenter gør.

Med dette mærke får du så mange lækre ting, der er oppe i tiden. Det er sexiness, personlighed, intellektuel og flatterende mode, som holdes fast i en klassisk enkel grundskabelon, der så tilføres masser af kant og attitude. Så gør klar til hverdag eller til en helt særlig anledning i et look fra Bruuns Bazaar.

Bruuns Bazaar – Mode i høj klasse

Bruuns Bazaar er et af skandinaviens absolutte topbrands. Det blev stiftet i år 1994, og har haft solid medvind lige siden. Lene Borggaard er kreativ direktør på brandet, og hun har modtaget et væld af priser for hendes arbejde. Senest i år 2013, hvor hun vandt prisen Elle Style Award for årets bedste designer. Brandet designer tøj til både mænd og kvinder, men er dog mest produktive på damefronten. Bruuns Bazaar er et af de danske brands, som vi sagtens kan være stolte af, for det forhandles i mere end 20 lande verden over, og har 20 dedikerede butikker i Skandinavien. Det er særligt her i norden, at brandet har stor succes, og det er ikke så mærkeligt endda, for Bruuns Bazaar har tydelige skandinaviske aner, og er derfor utrolig populært i både Norge, Sverige og Danmark. Sandsynligvis fordi brandet så flot mestrer at beherske den skandinaviske designkunst med minimalistiske strejf og rene linjer. Kollektionen er minimalistisk og stilren i stor udstrækning, men absolut ikke udelukkende. Her er nemlig også mere spraglede og iøjnefaldende modeller, for eksempel de flotte stofbukser, ”MICA”, som er prydede med flotte naturtegninger.

Bruuns Bazaar - Skarp mode fra prisvindende københavnerbrand

Du kan få nærmest alt, hvad du går og drømmer om af lækker, eksklusiv skandinavisk mode lige her på siden. Dette er nemlig det spændstige udvalg af tøj fra københavnske Bruuns Bazaar, og her er både bukser, bluser, læderjakker, skindbukser, sommerkjoler, shorts, blusekjoler, T-shirts og meget, meget mere. Designerne hos Bruuns Bazaar har leget med en lang række forskellige stilarter under udarbejdelsen af dette sortiment. Imens de fleste modeller bygger på skandinavisk designtradition, er her også modeller med klare etniske inspirationskilder. For eksempel T-shirten, der dog har det mindre eksotiske navn, ”BERITT”. Den henter tydelige linjer og former fra sydlig designkultur, og associeres let med for eksempel det gamle Grækenland. Også de sorte sommerkjoler har en tydelig etnisk karakter, blandet med en gotisk mystik. På Zalando.dk er vi vilde med skandinavisk mode, og derfor er vi naturligvis også glade for det store, danske brand Bruuns Bazaar. Denne glæde vil vi gerne dele med dig, og derfor har vi samlet dette omfattende udvalg, så du let og hurtigt kan danne dig et overblik over de tilgængelige modeller, og finde lige præcis den, der passer til dig og din stil.