Katalog

752 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bugatti – tankerne ledes med det samme hen på Italien, men i dette tilfælde er der tale om tysk design. Dog med inspiration fra Milano og Rom. Så det hele giver mening, når der skal shoppes nyt modetøj i bedste europæiske kvalitet med et tvist af sydlandsk stil. Det er pænt og attraktivt tøj og tilbehør til både kvinder og mænd.

Et velklædt look garanteres fra Bugatti

Der er utallige stilarter at vælge imellem, når der skal handles nyt tøj og tilbehør, men langt de fleste har fundet deres egen stil. Hvis man vælger Bugatti, så er man til pæne looks med et mere formelt præg. Det er især et herremærke, men i 2011 kom de første items til kvinder med i kollektionerne. Blazere, business-sko, slips, skjorter og lignende ting er kendetegnende for herresektionen, så man kan være maskulint og stilfuldt klædt på. Til damerne er det især sko og tasker, der fylder mest – og alt er ligeledes designet i højkvalitetsmaterialer.

Smarthed, formel og casual på samme tid!

Tyske Bugatti har i den grad fundet den perfekte balance med deres smagfulde kollektioner. Designstilen er nemlig klassisk og maskulin uden at være alt for stiv i betrækket. Det er også pæne jeans og chinos matchet med en af mærkets skjorter eller striktrøjer samt et par af de lækre snørestøvletter. Det meste er holdt i klassiske og tidløse farver, som kan matches til det hele og bæres til alle anledninger. Hovedsegmentet er mænd og kvinder fra ca. midten af tyverne og opefter, som har fundet deres stil, og som har været igennem tiden med hoodies og forvaskede jeans.

Bugatti – Fart på stilen

Bugatti er et tysk brand med fransk oprindelse, der, som navnet antyder det, spiller meget på italiensk kultur, tradition og værdi. Italien er kendt for at levere mode i særklasse, og det må man også sige, at Bugatti formår. De beskæftiger sig med high-end eksklusiv mode til både mænd og kvinder, og inden for et væld af forskellige kategorier. Her er både sko, skjorter, poloer, tasker, bukser, blazere og meget mere. Alt sammen har det en autentisk, italiensk aura, der leder tankerne hen imod solbrun hud og varme sommermåneder. Kataloget er meget alsidigt, og byder på alt fra casual sneakers til anstændige business sko. Alt sammen har det dog en klar, eksklusiv aura, og er udfærdiget i vanlig, tysk kvalitet. Altså er dette varmblodet, italiensk inspireret design, tilført ufejlbarlig tysk kvalitet. Alt i alt en virkelig holdbar kombination, både mode- og slidstærkhedsmæssigt. Til trods for den store kvalitet og det eksklusive design, formår Bugatti at holde prisen nede på et ganske tilforladeligt niveau. Dette er altså eksklusivt tøj, der ikke sprænger budgettet. Hvad kunne man ellers ønske sig?

Bugatti - Italiensk mode og tysk kvalitet

Her på Zalando.dk elsker vi italiensk design. Og lige så højt elsker vi tysk kvalitet. Derfor kommer det næppe som nogen overraskelse, at vi er helt vilde med dette sortiment af sublimt mopdetøj fra Bugatti, der kombinerer den italienske modekultur med den tyske kvalitet. Det gør de med et utrolig alsidigt katalog, der byder på mere end 600 forskellige varer til både mænd og kvinder. Her er givetvis noget for enhver smag, for kataloget byder på alt fra casual dagligdagstøj som sneakers, T-shirts og så videre, til eksklusivt selskabstøj såsom blazere, habitter, snøresko med mere. Altså kan du få italiensk mode i tysk kvalitet til nærmest hvilket som helst formål. Bugatti har et hold af kompetente læderhåndværkere siddende, og deres arbejde munder ud i en bred vifte af luksuriøse lædersko til både mænd og kvinder. Det indbefatter både ankelstøvler, pumps, snøresko, støvler og støvletter i sort eller brunt læder. Altså kan mænd såvel som kvinder få deres fodtøjsbehov dækket ind med lækre sko og støvler i læder lige her på siden. På Zalando.dk har vi samlet alt det fedeste fodtøj, tøj og accessories til både mænd og kvinder. Har du en forkærlighed for italiensk design og stærk kvalitet? Så er siden her et kig værd.