Skuldertasker - schwarz 6 PACK - Strømper - black Snøresko - dark grey/black Handsker - brown Snøresko - cognac Huer - marine Korte frakker - black Sporty snøresko - dark blue NEVADA - Bukser - braun Business sko - schwarz LUANO - Business sko - cognac/bordo Vinterstøvler - black Jakkesæt bukser - black Business sko - cognac Bælter - black Sjal / Tørklæder - blue NEVADA - Jeans Straight Leg - blue denim VANITY EVO - Snøresko - dark blue Bælter - marine CONTRATEMPO - Skuldertasker - blue Handsker - black Jakkesæt blazere - black Business sko - cognac SET - Sjal / Tørklæder - grey LUANO - Business sko - braun NEVADA - Jeans Straight Leg - lightblue Jakkesæt blazere - grau NEVADA - Jeans Straight Leg - anthra Snørestøvletter - schwarz Sneakers - cognac/blau Jakkesæt blazere - marine PRIMO RFID - Punge - black SEGNO - Skuldertasker - cognac Huer - dunkelgrau 6 PACK - Strømper - rio red/anthracite melange/black Sporty snøresko - braun/dunkelbraun Snøresko - cognac Huer - mottled olive Bælter - schwarz Snørestøvletter - dark grey RAINEL - Business sko - cognac Snøresko - black Huer - brown/marine DOMUS - Skuldertasker - cognac Rygsække - black Bælter - dunkelbraun Sneakers - dark grey Snørestøvletter - grey Jakkesæt bukser - marine BABO - Støvletter - black Bælter - schwarz CONTRATEMPO - Kosmetiktasker - black Business sko - black Sjal / Tørklæder - blau DOMUS - Attachetasker - cognac Slips - blue NEVADA - Jeans Straight Leg - darkblue Snøresko - cognac Slips - blue/grey Business sko - schwarz

Know-how og stil – det er to ord, der perfekt beskriver Bugatti. I året 1978 blev dette ikoniske brand lanceret, men har rødder helt tilbage til 1947. Brandet tilbyder luksuriøs mode til mænd og kvinder, der kræver lidt ekstra fra deres garderobe – både til hverdag og til de specielle begivenheder.

Det klinger italiensk, men dette brand stammer oprindeligt fra Tyskland. De formår dog at lave en kobling, der i den grad kommer dig til gode. De tager den tyske grundighed og tilsætter italiensk skrædderkunst, der resulterer i topkvalitet og stil, der ikke er til at tage fejl af.

Bugatti – udstyr din garderobe med stil

I den spæde begyndelse var det primært mode og sko til mænd, der var i fokus. I dag finder du dog et meget bredere udvalg, der dækker over sko, tasker og tøj til både mænd og kvinder. Det er et formelt udtryk, der i den grad hersker i dette udvalg, der er til dig, der kræver kvalitet og gennemførthed.

Du finder også de mere casual styles fra Bugatti, der perfekt passer ind i din garderobe til hverdagen. Især har de høstet stor ros for deres udvalg af sko, hvor det kun er de bedste materialer, der bliver brugt i produktionen.

Shop blandt de mange klassiske snøresko, der er uundværlige i den professionelle garderobe. Style den med et par chinos og en skjorte – et look, der både kan bruges af mænd og kvinder med stil. Tonerne er klassiske og holdt i brun, grå, sort og blå – hvilket gør det tidløst og stilet.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten! Vælger du Bugatti til at få en plads i dit skab vil du have items, der holder hele livet. På Zalando.dk finder du et stort udvalg, der bare venter på, at du skal udplukke dine favoritter.

Bugatti – Fart på stilen

Bugatti er et tysk brand med fransk oprindelse, der, som navnet antyder det, spiller meget på italiensk kultur, tradition og værdi. Italien er kendt for at levere mode i særklasse, og det må man også sige, at Bugatti formår. De beskæftiger sig med high-end eksklusiv mode til både mænd og kvinder, og inden for et væld af forskellige kategorier. Her er både sko, skjorter, poloer, tasker, bukser, blazere og meget mere. Alt sammen har det en autentisk, italiensk aura, der leder tankerne hen imod solbrun hud og varme sommermåneder. Kataloget er meget alsidigt, og byder på alt fra casual sneakers til anstændige business sko. Alt sammen har det dog en klar, eksklusiv aura, og er udfærdiget i vanlig, tysk kvalitet. Altså er dette varmblodet, italiensk inspireret design, tilført ufejlbarlig tysk kvalitet. Alt i alt en virkelig holdbar kombination, både mode- og slidstærkhedsmæssigt. Til trods for den store kvalitet og det eksklusive design, formår Bugatti at holde prisen nede på et ganske tilforladeligt niveau. Dette er altså eksklusivt tøj, der ikke sprænger budgettet. Hvad kunne man ellers ønske sig?

Bugatti - Italiensk mode og tysk kvalitet

Her på Zalando.dk elsker vi italiensk design. Og lige så højt elsker vi tysk kvalitet. Derfor kommer det næppe som nogen overraskelse, at vi er helt vilde med dette sortiment af sublimt mopdetøj fra Bugatti, der kombinerer den italienske modekultur med den tyske kvalitet. Det gør de med et utrolig alsidigt katalog, der byder på mere end 600 forskellige varer til både mænd og kvinder. Her er givetvis noget for enhver smag, for kataloget byder på alt fra casual dagligdagstøj som sneakers, T-shirts og så videre, til eksklusivt selskabstøj såsom blazere, habitter, snøresko med mere. Altså kan du få italiensk mode i tysk kvalitet til nærmest hvilket som helst formål. Bugatti har et hold af kompetente læderhåndværkere siddende, og deres arbejde munder ud i en bred vifte af luksuriøse lædersko til både mænd og kvinder. Det indbefatter både ankelstøvler, pumps, snøresko, støvler og støvletter i sort eller brunt læder. Altså kan mænd såvel som kvinder få deres fodtøjsbehov dækket ind med lækre sko og støvler i læder lige her på siden. På Zalando.dk har vi samlet alt det fedeste fodtøj, tøj og accessories til både mænd og kvinder. Har du en forkærlighed for italiensk design og stærk kvalitet? Så er siden her et kig værd.