Katalog

60 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Regnvejr behøver ikke at holde folk indendørs. Mange vælger at sætte gang i kaminen og bage boller samt drikke kakao, hvilket også er meget hyggeligt. Men intet slår naturen og de muligheder for udfoldelse, som den giver. Børn har godt af at kunne gebærde sig i alle årstider og dermed ikke altid blive pakket ind i vat, som man siger. De bliver nemlig hærdet ved at bevæge sig og udvikler samtidig deres balance, sanser og motorik.

Nu hvor snakken går på vind og vejr samt børns udvikling, så er det på tide at bringe CeLaVi på banen. Det er nemlig et dansk tøjmærke til børn fra 0 til 12 år. De hylder børns energiske personligheder og hang til leg i al slags vejr. Derfor byder mærket især på udendørstøj, men også på nattøj samt uldundertøj.

CeLaVi – that’s life!

Børn og sæsonernes skiften er lig med livet i sig selv. Det er livsbekræftende processer, hvor der hele tiden foregår en udvikling og forvandling. Det er netop disse to ting, der interesserer CeLaVi, hvilket også afspejles på de mange designs af flyverdragter, regntøj og andre uundværlige items.

Før i tiden var regntøj altid lig med kedelige helfarver, som faldt i ét med omgivelserne. Men takket være dette danske børnemærke er der sket ting og sager på markedet. De har nemlig tilpasset designstilen til børnenes smag, hvilket vil sige masser af livlige farver og mønstre.

Det giver helt sig selv, at børn har brug for en masse udendørstøj. En almindelig hverdag for de kære små består for det meste af flere former for udendørsaktiviteter, hvor den rette påklædning er helt afgørende for ungernes ve og vel. Det leverer CeLaVi i stor stil med deres mange funktionelle designs.

Velvære, friske designs samt funktionalitet er noget, som børn har brug for. Dette specialmærke indenfor børnetøj er også garant for lækkert uldundertøj, der både er blødt og samtidig regulerer og tilpasser sig barnets kropstemperatur. Derudover bydes der også på forskelligt tilbehør, så der er noget for alle små og store poder.

Hold øje med