Populære filtre
26 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bumble and bumble: hårstyling til topkarakter

Estée Lauder er verdenskendt i sig selv, men har du hørt om alle de separate mærker under den amerikanske kosmetikgigant? Bumble and bumble er blot et ud af mange, men sikke et! Her får du hårprodukter fra øverste hylde – lige til at skabe din personlige styling. Håret er det første, andre lægger mærke til, og du kan få dem til at spærre øjnene op takket være disse mirakelprodukter.

Du kan ikke lige tage ind på Manhattan, hver gang lokkerne skal studses. Men bare rolig, for New York kommer hjem til dig i form af de lækreste hårprodukter, som du selv kan få mellem fingrene – og i håret naturligvis. Du behøver ikke at smide tusindvis af kroner på dyre stylinger, men kan ty til produkter, der er udviklet af de professionelle.

Siden 1977 har Bumble and bumble tryllet fra mærkets to hovedsaloner i The Big Apple. Lige derinde midt i orkanens øje, hvor mange af tidens trends opstår allerførst. Foretagendet er topgenerøse og lader dig få en autentisk følelse via de attraktive produkter, så du nærmest føler dig hensat til de ægte saloner.

Ren hårforskønnelse, der virker

Du kender det sikkert. Vækkeuret ringer, og tiden er knap til at style, eller klokken nærmer sig 18, og en middag i byen venter. Hårsætning tager tid, men med produkterne fra storbyens topstylister på hylden bliver det hele bare lige en tand nemmere. Du sparer tid, samtidig med at håret vitterligt kommer til at tage sig godt ud.

Der er tryllestøv over Bumble and bumble. Men selvfølgelig skal du også gøre din del. Hårprodukterne er dog skabt i højeste kvalitet, så de er en fornøjelse at arbejde med. Du kan godt glæde dig til at få dem hjem her fra Zalando, så du rigtig kan få afprøvet og testet foran spejlet!

Du vil stråle gennem dit hår. Produkter i denne klasse gør en positivt og synlig forskel. Endelig er der noget, som har været hele vejen igennem topsalonerne. Og det er ikke længere hemmeligt, hvordan de kan style så unikt. Uddannelse og træning er naturligvis basisteorien, men en stor del ligger også i hårprodukterne.

Dit hår kan styles, som du ikke troede var muligt

Bumble and bumble. Navnet klinger aldeles velkendt på de bonede gulve internationalt. Mærkets frisører er vant til at kreere hår backstage til modeshows og på store film. Der er skabt signaturfrisurer op gennem årene, og du får lov at blive lukket ind i en unik hårmodeverden, der forvandler trist og tørt hår til strålende lækkert hår.

Primers er de helt essentielle stylingprodukter fra det amerikanske frisørmærke. Du påfører dem vådt eller tørt hår, og dit hår er perfekt klar til at blive modelleret og stylet. Vælg en af de fugtgivende primers til tørt hår, eller hvad med en af dem til krøllet hår. Det kan også være, at du ønsker et cool surferlook, men ikke lige når på stranden.

Hårprodukterne fra Bumble and bumble fremhæver præcis det, du gerne vil have. Cremer, sprays og gels forvandler din frisure til det bedre. Med olier, vitaminer, balsamer og UV-beskyttelse får du et sundt og strålende smukt hår, der er enhver rød løber værdig.