Katalog

Populære filtre
141 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Custommade til dig så du kan gebærde dig rundt i hverdagen, fritiden og ferien til både sjove, seriøse og uforglemmelige dage iført et statement-look med underspillet minimalisme. Her får man dansk design til alle livets facetter, så ens outfit hænger klar – syet og formet med perfektionisme og kvalitetsbevidsthed.

Custommade – modetøj kreeret til kvinder på farten i alle henseender

Det er dansk. Det er unikt: Det er til den moderne kvinde, som navigerer rundt i et aktivt eller afslappet liv. Kollektionerne fra Custommade kan nemlig det hele. Her får du tøj til alle de hyggelige venindedates, en smuttur til Paris eller London, en tur i koncerthuset, til et bryllup – ja, kort sagt til alt! Tøjets lige linjer og konturer i forening med labre detaljer og udsmykninger forener klassiske udtryk med moderne elementer. Dermed kan man kombinere sig ud af enhver tøjkrise, da dette danske mærke byder på uanede sammensætningsmuligheder. Så lad inspirationen og forkælelsen råde med nye items i klædeskabet.

Se verden iklædt dine yndlingsoutfits

Kollektionerne fra Custommade har mange styrker, hvor alsidigheden skinner meget igennem. Tøjet er nemlig et skattekammer, man kan dykke ned i, når der skal dresses op eller ned. Tidløshed med en moderne kant båret hele vejen i mål af sofistikeret skandinavisk design – så har man den forenklede opskrift på dette fashionmærke. Det er grund-items i flere former, hvad enten det er nederdele i denim, velour eller læder, eller overdele med frynser, blonder, asymmetriske udskæringer eller helt minimalistiske looks. Det er også overtøj, jeans, kjoler og meget andet, som bygger en solid garderobe op, der netop har mange facetter, grundet de personlige og udtryksfulde virkemidler.

Gå ikke glip af