Populære filtre
1.249 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Et ungdommeligt tøjmærke med vovemod og energi af en anden verden! Abercrombie & Fitch lander direkte i din garderobe, når du bestiller noget af dette højaktuelle modetøj. Iøjnefaldende reklamer, international appeal samt et atletisk, urbant strejf har ført dette amerikaner-mærke til tops på verdensplan.

Abercrombie & Fitch har krammet på tidens trends

Kombinationen af sportstøj og moderigtige tendenser er ledetråden for kollektionerne fra Abercrombie & Fitch. Her går man aldrig ned på casualness, hvilket sikrer komfort i ethvert outfit. Stilen spænder vidt på en skala fra decideret sportstøj i form af træningsbukser og T-shirts og videre op på de mere formelle toner i kraft af toppe, kjoler, skjorter og andre lækkerier. Dermed bibeholdes fleksibiliteten, så man kan være ren sportsmand eller -kvinde, klæde sig på til den festlige side eller mikse sport og formalia i et perfekt afstemt modelook.

Inspirationen er tilgængelig fra top til tå

Hos Abercrombie & Fitch går man ikke på kompromis med én og samme stil. I stedet fokuserer man på variation og komplette outfits til hver en anledning. Derfor bliver du også klædt på til både sjove fester, arbejdsdage på kontoret, slentreture med venner og veninder, træning i fitnesscenteret og meget andet. Mærket vil være med i alle livets facetter, og man slipper afsted med det på overbevisende måde. Det velkendte logo er en bestseller for både børn, unge og voksne, hvor hovedsegmentet især er folk mellem 18 og 25 år. Grundlæggelsen i New York for mere end 120 år siden er stadig en del af inspirationen, hvor storbyens puls er den røde tråd i kollektionerne.

Inspiration