Katalog

90 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

På med Didriksons, og afsted ud i det blå, hvad enten det er i byen eller naturen, hvor disse funktionelle kollektioner beskytter og skaber komfort. Med en fortid som leverandør af arbejdstøj til fiskere er dette svenske mærke vant til at fremstille beskyttende og slidstærke beklædningsgenstande af forskellig art.

Didriksons holder tørt og varmt til dine aktiviteter

Når der ikke står fest i kalenderen, så er det frem med det funktionelle tøj og tilbehør til hverdag, sport og ture i det fri. Didriksons leverer nemlig funktionel beklædning til hele familien, så man kan tage ud og samle kastanjer i skoven, tage på fisketur, et smut på legepladsen eller blot tulre rundt på en sightseeing i hverdagen. Tøjet kan naturligvis bæres til det, man nu har behov for og lyst til, for uanset hvad, så er der garanti for perfekte pasformer, fuld beskyttelse og masser af fleksibilitet.

Lad svensk design klare skærene

Hos Didriksons bygger man hele tiden ekstra lag på. De mere end 100 års erfaring krydres med former og farver, der matcher tidens trends, som netop gør det muligt at bruge tøjet aktivt til sport eller sammen med casual og urbane outfits. Nutidige detaljer som pelskrave, vandtætte lommer, reflekser, justerbar hætte samt mange andre finesser sætter prikken over i’et, så man får mere end blot noget praktisk outdoor-tøj. Vinterjakker, lange underbukser, parkaer, skibukser, fleecejakker og meget mere er at finde i kollektionerne, hvor den røde tråd er funktionalitet og fri bevægelighed sammen med smarte designs.