accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra ecco

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
316 varer

Ecco

Det luksuriøse danske skotøjsmærke Ecco byder på trendy og cool sko. Det potente brand sælger fodtøj til damer, herre og børn i alle aldre og du kan finde alt fra progressive lædersko til atletisk modernesneakers i udvalget.


Moderigtige og teknologisk innovative sko

Ecco samarbejder med de største brands indenfor mode og teknologi. Her holder de kortene tætte på kroppen, men det famøse æble IT-firma har allerede blæret sig over sin kollaboration med det danske skotøjsfirma. Ecco arbejder selv med teknologi og det er blandt andet derfor at de har placeret sig i toppen af de mest populære skoproducenter overalt i Asien. Ecco er det mest international danske skotøjsmærke med over 1200 butikker over hele verden. Men du kan købe de eftertragtede sko lige her på siden, i stedet for at tage ned i den lokale butik. Lige nu arbejder det danske brand med digitalisering af sko, så du kan forvente at din mobiltelefon kan kommunikere med dine Ecco sko i fremtiden. Men allerede nu kan du forvente avanceret teknologi i form af stødabsorbering, åndbarhed og naturligvis vandtæthed.

Før i tiden havde Ecco opnået et uønsket ry for at designe praktiske men ikke moderigtige sko. Den historie kan du godt pakke langt væk, da selvom designerne stadigvæk arbejder efter at det skal være ubbesværede sko, som er til at gå i, så er de også stilrige. Skosortimentet er inspireret af talrige verdensomspændende rejser og der er noget for enhver smag. Du kan for eksempel gå efter de atletisk moderne sko for modeelskere som vil lave et statement. Det er sko til alle som har attitude, lige meget om du er 25 eller 65. Til kvinderne er der sko både med skarp og feminin kant, men du kan naturligvis også gå efter et simpelt look. Til mændene kan du finde fodtøj til både forretningsmøder og til en tur på stadion med gutterne.