accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra ecco

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
333 varer

ECCO: Skandinavisk charme med masser af komfort

Vil du ikke gå på kompromis med komfort eller stil, så forkæl dine fødder med et par ECCO. Mærket, der har været på markedet i flere årtier, er kendt for deres eminente komfort, der giver fødderne den støtte de har brug for. De kan dog meget mere end det. Med lækre materialer og en sans for den minimalistiske skandinaviske stil, formår ECCO, at skabe fodtøj, der kan fuldende dit stilede hverdagslook. Der er sko til både mænd, kvinder og børn, så hele familien kan få svøbt fødderne i ren luksus.

Gå en stilfuld hverdag i møde med ECCO

God kvalitet er altid på mode og med de simple styles, så er ECCO et oplagt valg til din hverdag. Kvinderne kan blandt andet style et par af de elegante sandaler sammen med en A-formet nederdel og en T-shirt for en casual stil. Vælg et par sneakers med et par culottes og en sweatshirt for et lækkert street-look. Mændene kan fuldende deres business-look med et par stilede lædersko, der passer perfekt til det italienske jakkesæt. Skal det være mere casual, så vælg et par sneakers til din chinos og en blazer.

Er du naturelsker, så byder ECCO også på praktiske design til outdoor-livet. Pak ryksækken, tag de komfortable sko på og tag ud på eventyr. Du finder blandt andet sko til golf og hiking, så du kan nyde naturen og sporten uden at skulle bekymre dig om ømme fødder. Grib chancen for at få stilet fodtøj til alle hverdagssituationer med de lækre designs fra dette solide brand, hvor der aldrig bliver gået på kompromis!