Katalog

Populære filtre
875 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Form og funktion følges perfekt ad hos ecco, der i den grad har placeret dansk skomode på verdenskortet. Fra hovedsædet i Bredebro udvikles der nye idéer med spændende overraskelser. Man holder altid fast i rødderne og de klassiske værdier, som tilføres nye elementer i takt med tidens trends.

Lad ecco gøre fodarbejdet!

Farvel til et trygt job i København og hej til nye udfordringer i det sydvestjyske. Det var, hvad Karl Toosbuy og familien valgte at gøre, da de opkøbte en tom fabriksbygning og startede ecco i 1963. Det var et meget godt valg, for hvad skulle man ellers gøre uden dette funktionelle fodtøj lige ved hånden. I dag er kollektionerne mere omfangsrige end nogensinde, og dermed er der garanti for komfortable sko hele året rundt. Et skomærke skabt i Danmark kender naturligvis sæsonerne til hudløshed, og derfor opnår du fuld beskyttelse i hver en vejrtype.

Sublimt fodtøj - altid til hele familien

Hos ecco har det altid været hovedmålet at skabe innovativt og praktisk fodtøj, som er holdbart, og som kan modstå de forskellige vejrmæssige elementer. Derfor får man også nogle ergonomiske sko med masser af funktionel indmad, hvad enten det er GORE-TEX, stødabsorbering eller andre lækkerier. Dertil kan man så lægge en klassisk palet af tidløse farver. Skal der være fest, så finder man også glimmer og andre delikate detaljer. Vælg mellem sneakers, ankelstøvler, vinterstøvler, sommersko – ja, alt hvad fødderne har brug for. Hvert et par er designet i luksuriøse materialer, så du kan nyde godt af kvaliteten og holdbarheden kombineret med funktion, mode og komfort.

Inspiration

ecco

Det er kendt som Danmarks nationalmærke nummer ét, men også på internationalt niveau finder man ecco vidt og bredt repræsenteret. Mærket er nemlig elsket for sin evne til at kombinere funktionalitet med mode. For hvem vil ikke gerne se godt ud og samtidig nyde komforten? Det vil de fleste familier. Og heldigvis tænker man både på børn, unge og voksne, så alle kan nyde en masse gåture, løbeture eller blot dagligdagsgang i et par af disse drønlækre designs. Man er ikke i tvivl om, at ecco er dansk. Selve rygraden i designdelen er skandinavisk med minimalisme og enkelhed som omdrejningspunkter. Man tager ergonomi og velvære alvorligt, hvilket ses på måden, som skoene er formet på. Der er godt med plads til tæerne, og hælkapperne virker støttende. Derudover er såler og det øvrige indmad også værd at bemærke; det føles som fodmassage ved hvert et skridt.

Fodtøj man ikke vil undvære kommer fra ecco

Har du også en svaghed for klassisk dansk design? Så er ecco mærket, der opfylder dine krav. Det er især fodtøj til casual brug, der fylder meget i kollektionerne. Uanset hvor casual det bliver, så har mærket altid en lidt formel signatur med ind over, som tilføjer skoene noget luksuriøst. Derfor kan man også med fordel matche de forskellige modeller med mange typer af outfits, hvad enten det er sammen med et par jeans, en sporty kjole eller et par labre stofbukser. Man er naturligvis også garant for festsko samt mere business-prægede designs. Så der er fodtøj til både hverdag og fest. Og glem så ikke mærkets accessories i form af tasker, punge, bælter og lignende ting i de lækreste lædermaterialer.