accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalog fra ecco 467 varer

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
467 varer
467 varer

Når omtanken er på dine fødder, så er ecco det rette valg

Går du også med iværksætterdrømme, men mangler mod og inspiration til at springe ud i det? Så skal du blot nærstudere en af de store danske entreprenører, der er et forbillede for alle. Med ecco har Danmark fået et anker på den internationale scene, som vi kan være rigtig stolte af. Store reklamesøjler og plakater ses overalt på kloden, så ingen er i tvivl om, hvad dansk design kan. Fodtøj har vi altid brug for, men ikke et hvilket som helst mærke. Hvis man værner om sine fødders velvære og samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, så er ecco mærket, der opfylder alle dine behov. Her er skoene skabt til dine fødder, så det hele ikke udelukkende handler om mode, men hvor der også er tænkt pasform, komfort og holdbarhed ind i processerne. Et par ecco-sko er ikke til at slide op, hvis man plejer dem ordentligt, og derfor vender man også tilbage til mærket igen og igen.

Vær god ved dine fødder med ecco

Det er et skomærke, der har fundet den perfekte balance mellem mode og komfort. Det er solid og holdbar skomode med et godt omdømme samt en fin udstråling. Der hersker respekt om logoet overalt i verden. Her får du fuldførte detaljer, en lækker finish, velkomponerede former samt masser af behagelig ergonomi. Med materialer i topklasse samt en ekspertise, der rækker mere end 50 år tilbage, er ens fødder altid i trygge hænder i et par sko fra ecco. Udover mærkets klassiske linjer med hverdagssko i læder, så har årene også kastet en masse nye stilarter af sig. Derfor er ecco også et festmærke, fritidsmærke, sportsmærke og hverdagsmærke – ja, et mærke til det hele. Det er nemlig også business-sko og sneakers samt outdoor-sko, pumps, støvler, hjemmesko – for ikke at forglemme de mange sandaler, der også er en fast del af mærkets signaturdesigns.

Hvis du søger det sikre valg – både design- og kvalitetsmæssigt, så skal du vælge ecco. Man ved, hvad man får som grundprodukt, og dertil kan du så lægge en god portion fornyelse og nytænkning. Den danske baggrund kommer dig også til gode i form af fodtøj til alle årstiderne, så du kan gå tørskoet gennem de våde sæsoner, have varme fusser i kulden samt få luftet dine tæer om foråret og sommeren. Det er også sko til en god svingom, en sund løbetur, til arbejdsbrug, hvor du går og står meget i løbet af dagen, samt fodtøj til alle mulige andre ting. Intet køn og ingen aldersgrupper bliver glemt med kollektionerne fra ecco, der både klæder børn, unge og voksne på i lækkert kvalitetsfodtøj hele året rundt.